Hækkeklipper

Pris

Mærke

Motor

Hækkeklippere til alle behov

En hækkeklipper er et uundværligt redskab for haveejeren i sommerhalvåret. I takt med sommermånedernes indtog, kommer der samtidig gang i væksten rundt om i haverne, både i forhold til vegetation, buske, ukrudt og sidst, men ikke mindst, hækken.

Der findes mange delte meninger om hvornår hækken skal klippes, men det endegyldige svar findes faktisk ikke. Det afhænger nemlig af den enkelte hæks art og haveejerens temperament. Men uanset hvornår du kaster dig over hækklipningen, så skal værktøjet og redskaberne naturligvis være i orden.

Batteri hækkeklipper – praktisk og brugervenlig løsning til haveejeren

Som med alle andre varegrupper hos os, har vi også et velassorteret udvalg inden for batteridrevet hækkeklipper. Vi er nemlig officielle Husqvarna- og STIHL-forhandlere; to producenter, der begge har positioneret sig som førende pionerer inden for produktion og eksport af have- og parkredskaber, herunder hækkeklipper. Derfor er vi sikre på, at du får en god hækkeklipper uanset, hvilken af de to producenter du vælger.

Med en batteridrevet hækkeklipper slipper du for besværet med at skulle trække strøm og forlængerledninger til en elektrisk hækkeklipper – og den potentielle risiko for at komme til at klippe ledningen over… Disse ulemper er du fri for med en batteridrevet hækkeklipper. I en Husqvarna hækkeklipper får du højteknologiske batterier, der er en særskilt faktor i forhold til at gøre disse batteridrevne hækkeklippere lige så effektive som traditionelle batteridrevne klippere eller klippere, der kører på brændstof.

En batteridrevet hækkeklipper er samtidig ekstremt støjsvag og miljøvenlig. De forskellige modeltyper fra Husqvarna giver dig en stor fordel i forhold til at vælge den model, der passer bedst til dit behov og det hækområde, hvor klipperen primært skal anvendes. Husqvarna forhandler tre modeltyper af batteridrevne hækkeklippere (Basis, Allround og Professionel).

Vi forhandler ligeledes batteridrevet STIHL hækkeklipper, hvor skæreeffekt, ydeevne, ergonomi og arbejdskomfort er helt i top. STIHL akku hækkeklipper præsenterer en fantastisk 3-i-1 feature: 36 V Lithium-Ion batterier, højt omdrejningstal og diamantslebne specialknive med imponerende dimensioner. Mobile, støjsvage og stærke. Helt igennem ægte STIHL-kvalitet.

Mangler du en praktisk, støjsvag og effektfuld hækkeklipper, så din hæk altid står knivskarpt? Med en batteridrevet hækkeklipper fra Husqvarna eller STIHL, får du et topkvalitetsprodukt, der giver dig mange års trofast arbejdskraft.

Officiel forhandler af batteridrevet hækkeklipper fra Husqvarna og STIHL

  • Intuitiv og brugervenlig betjening
  • Husqvarna Smart Start®-teknologi
  • Fantastisk arbejdskomfort og rækkevidde
  • Langt sværd
  • Diamantslebne specialknive (STIHL)
  • STIHL: 36 V Lithium-Ion batterier og højt omdrejningstal
  • Fantastisk skæreeffekt på samtlige Husqvarna- og STIHL-modeller

Som autoriseret og officiel Husqvarna- og STIHL-forhandler anbefaler vi kontinuerlig og proaktiv service på din Husqvarna hækkeklipper og STIHL hækkeklipper. Med en fast serviceaftale hos Lading Maskinforretning mindsker du risikoen for ubelejlige nedbrud og havari. Ved vores serviceeftersyn kontrollerer vi funktionalitet, der inkluderer både drifts- og sikkerhedssystemet på maskinen. Du kan altid se de anbefalede serviceintervaller for din maskine i instruktionsbogen.

Hækkeklipper batteri – stort udvalg af batterier og tilbehør

Vi forhandler ligeledes et stort udvalg af batterier og tilbehør, som er velegnet til din nye hækkeklipper. Det kan godt være en fordel at have flere batterier, når man skal klippe hæk, så man ikke skal lade op på et enkelt batteri, men du er i gang. Det kan hurtigt blive en tidskrævende fornøjelse. Derfor har vi både STIHL- og Husqvarna-batterier samt tilbehør på vores webshop. Se hele vores store udvalg her.

Hækkeklipper service

Har du en hækkeklipper, som ikke gider at starte eller kører mærkeligt? Så har vi et stort serviceværksted, hvor vi kan reparere din hækkeklipper. Har du behov for et serviceeftersyn gør vi også det. Da vi er officielle forhandlere af både STIHL og Husqvarna, går du ikke på kant med garantien af dit STIHL eller Husqvarna produkt. Vi tager maskinen ind, og så laver vi den.

Skal din hækkeklipper have skiftet en eller flere dele, så anvender vi kun originale reservedele – altså de samme komponenter, som din maskine blev samlet med ved montagelinjen. Originale reservedele er med til at sikre den højest mulige grad af topdrift, ydeevne og sikkerhed igennem hele maskinens levetid. Dem kan du også finde hos os. I butikken kan du hente alle de reservedele du skal bruge.

Er du i tvivl om hvilken hækkeklipper, der passer til dit behov, eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 93 63 33 32. Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv