Hækkeklipper

Pris

Mærke

Motor

En hækkeklipper er et uundværligt redskab for haveejeren i sommerhalvåret. I takt med sommermånedernes indtog, kommer der samtidig gang i væksten rundt om i haverne, både i forhold til vegetation, buske, ukrudt og sidst, men ikke mindst, hækken.

Der findes mange delte meninger om hvornår hækken skal klippes, men det endegyldige svar findes faktisk ikke. Det afhænger nemlig af den enkelte hæks art og haveejerens temperament. Men uanset hvornår du kaster dig over hækklipningen, så skal værktøjet og redskaberne naturligvis være i orden.

Batteridrevet hækkeklipper – praktisk og brugervenlig løsning til haveejeren

Som med alle andre varegrupper hos Lading Maskinforretning, har vi også et velassorteret udvalg inden for batteridrevet hækkeklipper.

Lading Maskinforretning er officielle Husqvarna forhandlere og STIHL forhandlere; to producenter, der begge har positioneret sig som førende pionerer inden for produktion og eksport af have- og parkredskaber, herunder hækkeklipper.

Med en batteridrevet hækkeklipper slipper du for besværet med at skulle trække strøm og forlængerledninger til en elektrisk hækkeklipper – og den potentielle risiko for at komme til at klippe ledningen over… Disse ulemper er du fri for med en batteridrevet hækkeklipper.

I en Husqvarna hækkeklipper får du højteknologiske batterier, der er en særskilt faktor i forhold til at gøre disse batteridrevne hækkeklippere lige så effektive som traditionelle batteridrevne klippere eller klippere, der kører på brændstof.

En batteridrevet hækkeklipper er samtidig ekstremt støjsvag og miljøvenlig. De forskellige modeltyper fra Husqvarna giver dig en stor fordel i forhold til at vælge den model, der passer bedst til dit behov og det hækområde, hvor klipperen primært skal anvendes. Husqvarna forhandler tre modeltyper af batteridrevne hækkeklippere (Basis, Allround og Professionel).

Lading Maskinforretning forhandler ligeledes batteridrevet STIHL hækkeklipper, hvor skæreeffekt, ydeevne, ergonomi og arbejdskomfort er helt i top. STIHLs batteridrevne hækkeklipper præsenterer en fantastisk 3-i-1 feature: 36 V Lithium-Ion batterier, højt omdrejningstal og diamantslebne specialknive med imponerende dimensioner. Mobile, støjsvage og stærke. Helt igennem ægte STIHL kvalitet.

Mangler du en praktisk, støjsvag og effektfuld hækkeklipper, så din hæk altid står knivskarpt? Med en batteridrevet hækkeklipper fra Husqvarna eller STIHL, får du et topkvalitetsprodukt, der giver dig mange års trofast arbejdskraft.
Lading Maskinforretning – officiel forhandler af batteridrevet hækkeklipper fra Husqvarna og STIHL

Lading Maskinforretning forhandler et varieret udvalg af Husqvarna hækkeklipper og STIHL hækkeklipper til både professionelt og privat brug.

Intuitiv og brugervenlig betjening
Husqvarna Smart Start®-teknologi
Fantastisk arbejdskomfort og rækkevidde
Langt sværd
Diamantslebne specialknive (STIHL)
STIHL: 36 V Lithium-Ion batterier og højt omdrejningstal
Fantastisk skæreeffekt på samtlige Husqvarna- og STIHL-modeller

Som autoriseret og officiel Husqvarna- og STIHL-forhandler anbefaler Lading Maskinforretning kontinuerlig og proaktiv service på din Husqvarna hækkeklipper og STIHL hækkeklipper. Med en fast serviceaftale hos Lading Maskinforretning mindsker du risikoen for ubelejlige nedbrud og havari. Ved vores serviceeftersyn kontrollerer vi funktionalitet, der inkluderer både drifts- og sikkerhedssystemet på maskinen. Du kan altid se de anbefalede serviceintervaller for din maskine i instruktionsbogen.

Lading Maskinforretning giver dig mulighed for at vælge enkelte serviceeftersyn, eller en fast serviceaftale på din maskine, så du får foretaget professionel og kompetent service på din Husqvarna- eller STIHL-maskine af en af vores autoriserede teknikere.

Skal din maskine have skiftet en eller flere dele, så anvender vi kun originale reservedele – altså de samme komponenter, som din maskine blev samlet med ved montagelinjen. Originale reservedele er med til at sikre den højest mulige grad af topdrift, ydeevne og sikkerhed igennem hele maskinens levetid.

Er du i tvivl om hvilken hækkeklipper, der passer til dit behov, eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv