Stanghækkeklipper

Pris

Mærke

Motor

Stanghækkeklipper

En teleskop- eller stanghækkeklipper er din forlængede arm i haven. Mange har formentlig prøvet at stå ude i haven og spejde efter grene, man gerne vil have beskåret, og funderet over hvordan man bedst muligt kommer indenfor rækkevidde af disse gevækster. Vel at mærke uden at udsætte sig selv for unødig risiko i havearbejdet. Eller hvad med den store busk, som man ligeledes døjer med at nå toppen af, når det er ved at være tid til at trimme den. Det kan hurtigt blive en stridsom og noget besværlig affære, at skulle op og balancere på en stige for at få klippet grene og busktoppe med hæksaksen eller hækkeklipperen. Har du en høj hæk kan det ligeledes blive et bøvl at stå og balancere med hækkeklipperen på en trappestige eller lignende. Men haveredskabet, der afhjælper alle disse problemer, finder du lige her i Lading Maskinforretnings sortiment. En teleskop hækkeklipper gør klipning af høje hække og beskæring af grene i trætoppe og havens busktoppe nemt og helt ligetil. Teleskopstangen på en teleskop hækkeklipper sikrer at du kan blive stående på jorden, mens den store rækkevidde på teleskoprøret klarer arbejdet uden at du behøver at anstrenge dine arme – eller balancere på vaklende trappestiger.

Teleskop hækkeklipper fra Husqvarna og STIHL

Lading Maskinforretning er autoriseret forhandler af teleskop hækkeklipper fra to af de førende producenter i branchen, Husqvarna og STIHL. Vi forhandler både batteridrevne og benzindrevne teleskop hækkeklipper fra disse producenter. Teleskop hækkeklipper fra Husqvarna sikrer dig fleksibilitet og høj ydeevne. Brugervenligheden og manøvredygtigheden er i top, og du kan nemt starte og stoppe teleskop hækkeklipper med et enkelt tryk på en knap. De lave vibrationsniveauer (Low Vib) i maskinen gør arbejdet behageligt og bekvemt. Med en teleskop hækkeklipper fra Husqvarna får du brugervenlig komfort og eminent ydeevne. STIHLs serie af teleskop hækkeklipper sikrer dig en masse standardudstyr, som du vil få stor glæde af under arbejdet med teleskop hækkeklipperen. Der medfølger en praktisk og justerbar bærerem, som aflaster dine arme og bevarer bevægelsesfriheden. STIHLs egenudviklede Easy2Start-system gør maskinen utroligt nem at starte ved blot et roligt træk i startsnoren. De dobbeltslebne knive håndterer nemt tykke grene og grov bevoksning, og skærer præcist hver gang. Det smarte loophåndtag giver god bevægelsesfrihed, også på områder med begrænset plads. STIHLs 2-MIX motor kombinerer lavt udslip og lavt brændstofforbrug med lav vægt og hurtigere acceleration. Funktionen STIHL Ecospeed gør teleskop hækkeklipperen mere brændstofbesparende. Drej Ecospeed-knappen i retning mod minus for at reducere det maksimale omdrejningstal. Derefter kører teleskop hækkeklipperen med lavere belastning hvorved brændstofforbruget falder.

Et hav af fordele med en teleskop hækkeklipper

Lading Maskinforretning forhandler Husqvarna og STIHL teleskop hækkeklipper til både professionelt og privat brug.

  • Imponerende rækkevidde
  • Teleskoprør til justering af skærehøjden
  • Todelt rigrør for nem transport og opbevaring
  • Husqvarna Smart Start® for nem og hurtig motorstart og minimal trækmodstand i startsnoren
  • Balance Flex-sele i ergonomisk design

Klik på de enkelte produkter fra Husqvarna og STIHL ovenfor, og få flere informationer om de enkelte modeller. Når den traditionelle hækkeklipper ikke længere slår til, kan du gøre hækklipning, beskæring og trimning af høje træer og buske nemt med en teleskop hækkeklipper fra Husqvarna eller STIHL. Ønsker du flere informationer om teleskop hækkeklippere eller andre produkter, eller har du lyst til at opleve flere af modellerne ved selvsyn? Så kom forbi vores fysiske butik i True nær Aarhus, hvor vi har et stort showroom for vores maskinsortiment. I butikken er vores fagfolk klar til at råde og vejlede dig, så du finder lige præcis det produkt, der matcher dine præferencer. Kontakt Lading Maskinforretning på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Indkøbskurv