Rengøring

Her finder du informationer og inspiration blandt vores store udvalg af de bedste rengøringsprodukter fra nogle af de førende producenter på markedet. Vi har samlet en overskuelig størrelse, så uanset om du mangler en ny støvsuger til privaten, en højtryksrenser til udendørs rengøring eller en fejemaskine til værkstedet, så finder du det her i shoppen. Hos Lading Maskinforretning forhandler vi produkter fra markedets mest prominente udbydere af rengøringsteknologi såsom Kärcher, Husqvarna og STIHL. Bemærk at du sagtens kan anvende maskinerne til både privat brug og til erhverv.

Officiel forhandler af Kärcher – verdens førende inden for rengøringsteknologi

Alfred Kärcher grundlagde Kärcher i 1935 i Stuttgart, og begyndte at producere og markedsføre sit eget varesortiment inden for varmeteknologi. Efter eget patent designede og byggede Alfred Kärcher “kärcher saltbadsovnen” til hærdning af stål og letmetal i industrien. Det store gennembrud for virksomheden inden for rengøringsteknologi kom i 1950, hvor Kärcher udviklede den første europæiske højtryksrenser. Designet af vandvarmeren var så epokegørende og revolutionerende, at det fortsat udgør ”blueprintet” til alle nutidens brændere. I dag er Kärcher verdens førende udbyder af rengøringsteknologi og tilbyder et bredt sortiment af produkter til innovativ problemløsning bestående af højtryks- og ultra-højtryksrensere, tæpperensere, støvsugere og damprensere, fejemaskiner og gulvvaskere, vaskeanlæg til køretøjer, rengøringsmidler, tørisblæsere, vandbehandlingsanlæg til både drikkevand og spildevand, vanddispensere, pumper og vandingssystemer til hjemmet og haven.

Husqvarna rengøringsmaskiner – Det behøver ikke kun at være havetraktorer og robotplæneklippere

Når man tænker på Husqvarna, er det sikkert ikke højtryksrensere og støvsugere der er det første man tænker på. Men Husqvarna producerer også maskiner der egner sig til rengøring. Og det kan de efter vores mening sagtens finde ud af. Så står du og mangler en ny højtryksrenser, så er Husqvarnas højtryksrensere værd at tage et kig på. Se mere her.

STIHL er også en god rengøringspartner

Med en rengøringsmaskine fra STIHL får du nogle gode egenskaber og perfekte resultater. STIHL producerer nemlig også højtryksrensere, fejemaskiner og støvsugere. Så hvis du sværger til STIHL, så er der jo ingen grund til, at du ikke har det hele samlet. Se vores udvalg af STIHL højtryksrenser, STIHL fejemaskiner og STIHL støvsuger.

Lading Maskinforretning – forhandler af rengøringsmaskiner

Vi tilbyder de stærkeste maskiner til rengøring, og uanset om du leder efter en støvsuger, en højtryksrenser, en tæpperenser eller en fejemaskine, så tag et kig i vores webshop. Her finder du alt, du behøver til rengøringen, både til dit private hjem og til virksomheder og industri. Du er også velkommen i vores butik i True nær Aarhus. Lading Maskinforretning kan kontaktes på tlf. 54 55 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig med de rette redskaber til rengøring.

Indkøbskurv