Husqvarna CEORA

Hvilken robotplæneklipper kan slå græs på en golfbane, sportsanlæg eller generelt store græsarealer? Det kan Husqvarna CEORA, som er den næste generation af robotplæneklippere. CEORA er den ultimative løsning til fagfolk, som har til opgave at håndtere store græsarealer. Robotplæneklipperen er spækket med udstyr, som ikke bare gør det nemt for dig, men også leverer perfekte klipperesultater hver gang.

CEORA dækker større græsarealer end nogensinde før

Består dine arbejdsopgaver sig af, at håndtere store græsarealer, så kan du med Husqvarna CEORA dække arealer på op til 75.000 m², og det gør den mens den lever op til tidsmæssige krav, samt græskvalitet og anvendelighed. 

Sammenligner man med traditionel græsslåning af større områder, får du muligheden for mere bæredygtig og omkostningseffektiv drift med CEORA. Dette skyldes robotplæneklipperens effektivitet pr. opladning, samt den arbejds- og udstyrsbesparelse du får.

En af de mange fordele ved Husqvarna CEORA er systematisk klipning, som giver perfekte klipperesultater. Den kan slå græsset i parallelle baner, hvilket er velegnet til fodboldbaner og sportsanlæg.

CEORA systemet

En Husqvarna CEORA robotplæneklipper er ikke opbygget på samme måde, som Husqvarna Automower er. CEORA er modulopbygget, hvilket giver dig mulighed for at vælge den kombination, som dækker dine behov for drift. Sortimenter består af drivenheder, klippebord og ladestation:

Hvis du ønsker mere information om Husqvarna CEORA kan du kontakte Kim, som er specialist indenfor CEORA. Du kan også booke en demo så du kan se hvordan robotplæneklipperen virker, alle dens egenskaber, og få svar på alle dine spørgsmål:

Indkøbskurv