STIHL stanghækkeklippere

Motor

 • Stanghækkeklipper STIHL HL 94 C-E stanghækkeklipper kr. 7.295,00 inkl. moms Læs mere
 • Stanghækkeklipper Stihl HL91 KC-E Stanghækkeklipper kr. 6.450,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud! STIHL HLA 135 Akku Stanghækkeklipper
  Stanghækkeklipper STIHL HLA 135 Akku Stanghækkeklipper kr. 4.329,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Stihl HLA 135K Stanghækkeklipper ekskl. batteri og lader
 • Stanghækkeklipper STIHL HLA 56 stanghækkeklipper kr. 1.895,00 inkl. moms Læs mere
 • Stanghækkeklipper STIHL HLA 65 stanghækkeklipper kr. 3.495,00 inkl. moms Læs mere
 • Tilbud! STIHL HLA 66 Akku Stanghækkeklipper
  Stanghækkeklipper STIHL HLA 66 Akku Stanghækkeklipper kr. 3.149,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Stanghækkeklipper STIHL HLA 85 stanghækkeklipper kr. 3.995,00 inkl. moms Læs mere
 • Stanghækkeklipper STIHL HLA 86 Akku Stanghækkeklipper kr. 4.295,00 inkl. moms Læs mere

Køb en STIHL stanghækkeklipper

Hække kommer i mange forskellige størrelser, og derfor er det en rigtig god ide, at have værktøjet som kan klare selv de største hække. Derfor har vi hos Lading Maskinforretning samlet et stort udvalg af STIHL stanghækkeklippere og teleskop hækkeklippere, som med sikkerhed vil gøre den årlige hækkeklipning så let som en leg. En STIHL stanghækkeklipper er velegnet til klipning og beskæring af høje hække, hvor du har svært ved at komme til i toppen af hækken med en almindelig hækkeklipper. Den kan være uundværlig i din have, især hvis du har høje eller bredde hække.

Du får rigtig mange fordele ved at anskaffe dig en stanghækkeklipper fra STIHL. Som standard har alle STIHL stanghækkeklippere antivibrationssystem, som gør at du kan spare lidt på kræfterne. Den moderne teknologi, som en STIHL stanghækkeklipper har, giver den perfekte klipning af din hæk, lige meget om den er høj, lang eller bred. Og måske den mest åbenlyse fordel – du behøver ikke kravle op og ned ad en stige, for at komme op i højden af hækken. Her kan du blot nøjes med at stå sikkert og trykt nede på jorden, uden fare for nedstyrtning.  

 

STIHL stanghækkeklipper benzin

Blandt sortimentet af benzindrevne stanghækkeklippere fra STIHL finder du følgende modeller – HL 91 KC-E og HL 94 C-E. Begge modeller har en effektiv ydeevne og er giver professionelle resultater. De er primært egnet til professionelt brug, men hvis du har høje hække i store mængder i haven, er det ikke nogen dum ide at anskaffe sig noget udstyr, som virkelig kan klare opgaven. Det kan disse to stanghækkeklippere uden tvivl.

HL 91 KC-E er en let STIHL stanghækkeklipper, med kort skaft. Stanghækkeklipperen kan blive op til 168 cm lang, og er udstyret med et håndtag, så maskinen er lettere at styre, hvilket gør brugeroplevelser bedre og sikkerheden helt i top. HL 91 KC-E er designet til både almindelig klipning og beskæring, men den kan også bruges til formklipning af hække og prydplanter. Den har en letvægtsgearkasse, så den ikke er for tung at arbejde med, og så er knivbjælken justerbar op til 130°.

HL 94 C-E har et langt skaft, som kan blive op til 242 cm langt, så den er god til ekstra høje og/eller brede hække. Knivbjælken kan justeres i 145°. Den har letvægtsgearkasse og en 2-MIX motor med ECOSPEED.

Når du arbejder med benzindrevne maskiner, anbefaler vi hos Lading Maskinforretning, at du anvender beskyttelsesudstyr såsom høreværn. Benzindrevne maskiner larmer meget når man anvender dem, og man kan nemt risikere langvarige eller permanente høreskader, hvis man ikke bruger høreværn. Se vores store udvalg af høreværn her.

STIHL stanghækkeklipper batteri

Batteridrevne STIHL stanghækkeklippere er mobile, støjsvage og kraftfulde. De er perfekte til den krævende villaejer, som vil have støjsvage kvalitetsmaskiner. En batteridrevet STIHL stanghækkeklipper opfylder alle krav for professionelle standarder, både indenfor skæreeffekt og arbejdskomfort. Alle STIHL stanghækkeklippere har skarpt slebne dobbeltskær, som gør at du hurtigt kan få klippet dine høje eller meget bredde hække. Du kan vinkle klipperen, så den passer til dit arbejde.

Der er mange fordele forbundet med batteridrevne maskiner. For det første larmer maskinerne ikke nær så meget, som benzindrevne maskiner gør. Du kan derfor godt undvære høreværn hvis du ønsker det. For det andet er lige så effektive som benzindrevne maskiner. For det tredje er batteridrevne maskiner mere CO2 venlige, da du ikke anvender brændstof. Men der er også en ulempe. Når man anvender en batteridrevet maskine, er der naturligvis det uundgåelige scenarie, hvor maskinen løber tør for batteri, hvorfor man bliver nødt til at genoplade batteriet, før man kan fortsætte arbejdet. Det vil vi gerne komme på forkant, da vi har samlet et stort udvalg af ekstra STIHL batterier og ekstraudstyr til dine batteridrevne STIHL maskiner. Du finder vores store udvalg af STIHL batterier her.

STIHL Akku stanghækkeklippere

Hvad er en akku hækkeklipper? Det er et spørgsmål vi ofte modtager, men svaret er faktisk lige til. Ordet Akku er faktisk bare en betegnelse for genopladelige batterier, og når du ser Akku i varenavnet betyder det at maskinen drives af batterier, som du kan lade op igen og igen.

Blandt vores udvalg af Akku hækkeklippere finder du følgende modeller: HLA 135 Akku, HLA 66 Akku og HLA 86 Akku.

STIHL stanghækkeklipper hos Lading Maskinforretning

Vi forhandler mange forskellige STIHL hækkeklippere, og vi står gerne til rådighed for råd og vejledning omkring hvilken du skal vælge. Besøg os i butikken eller kontakt os enten via mail eller telefon.

Indkøbskurv