Stihl hækkeklippere

Motor

STIHL hækkeklipper

STIHL er en af de førende producenter indenfor havemaskiner, og deres hækkeklippere er ingen undtagelse. Med en STIHL hækkeklipper bliver det som en leg, når hækken skal klippes.

Uanset om du som privat person eller som fagperson skal ud at klippe hæk, så finder du en STIHL hækkeklipper, som passer til dig. De har et bredt udvalg, som kan dække ethvert behov.

Fordele ved en STIHL hækkeklipper

STIHL hækkeklippere har alle en høj skæreevne og giver dig frihed til at bestemme resultatet. Du kan sågar bruge den til at forme dine træer eller buske, da en STIHL hækkeklipper skaber præcision.
Hækkeklippernes design gør, at du kan trimme din hæk præcis som du ønsker. De skarpe blade kan nå ind selv de smalleste steder.

Deres hækkeklippere er nemme at håndtere og meget lette, så du undgår rystende arme og ubehagelige arbejdsstillinger.

Når du skal ud at anskaffe dig en STIHL hækkeklipper, så er der flere ting, som du skal tage op til overvejelse, inden køb. Først og fremmest er det vigtigt at tage stilling til, hvor høj din hæk. Det kan nemlig være nødvendigt for dig at købe en stanghækkeklipper, hvis du har en meget høj hæk og ikke selv kan nå toppen. Derudover skal du vide hvilken hæk der skal klippes, da tandafstand og svær længde spiller en vigtig rolle.

Det er også vigtigt at overveje om der skal tages hensyn til støj, dette kan være en fordel, hvis du for eksempel bor i et villakvarter, hvor husene står tæt. Det kan være godt for naboskabet at tage hensyn til hinanden og dermed købe en mere støjsvag STIHL hækkeklipper.

Skal du have noget tilbehør med til din STIHL hækkeklipper? Det er også vigtigt at overveje hvad dine behov er. For eksempel kan en elefantsnabel være en god idé at tilkøbe, så du bliver aflastet for det tunge løft.

Skal du vælge en benzin hækkeklipper?

Der er fordele og ulemper ved begge slags STIHL hækkeklippere, så det kommer meget an på dit behov.

En benzindrevet STIHL hækkeklipper passer ofte godt til de professionelle, som skal passe parker. En STIHL hækkeklipper som er benzindrevet har ekstra slagkraft end batteridrevne hækkeklippere.

STIHL akku hækkeklippere

STIHL akku hækkeklippere med batteri passer ofte bedre til det almindelige havearbejde, hjemme i den private have. Det kræver ingen brændstof, og man får stadig et produkt med lang levetid.

Indkøbskurv