STIHL plæneklippere

Motor

 • STIHL RM 248 T
  Plæneklipper STIHL RM 248 T plæneklipper kr. 3.695,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Plæneklipper STIHL RM 4 RTP Plæneklipper kr. 8.895,00 inkl. moms Læs mere
 • Tilbud!
  Plæneklipper STIHL RM 448 TX Plæneklipper kr. 2.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Plæneklipper STIHL RM 448.0 TC plæneklipper kr. 4.895,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 2 RP plæneklipper kr. 4.395,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 2 RPV bioklipper inkl. AP300/AL300 kr. 6.895,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 2 RPV inkl. batteri og lader kr. 7.125,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud!
  Plæneklipper STIHL RMA 2 RPV Plæneklipper ekskl. batteri og lader. kr. 3.489,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Plæneklipper STIHL RMA 235 inkl. batteri og oplader plæneklipper kr. 2.695,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 235 plæneklipper kr. 2.050,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 339C plæneklipper kr. 2.750,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 448 PV akku plæneklipper kr. 8.075,00 inkl. moms Læs mere
 • Plæneklipper STIHL RMA 448PC plæneklipper kr. 4.895,00 inkl. moms Læs mere

Køb en STIHL plæneklipper

En STIHL græsslåmaskine er moderne plæneklippere, som er det perfekte redskab til at holde din græsplæne pæn og veltrimmet. STIHL plæneklipper giver et perfekt klipperesultat, samtidigt med at de er lette både at anvende og vedligeholde.

En STIHL plæneklipper kan både fås som batteridrevet og som benzindrevet. Der findes forskellige slags modeller, indenfor både benzin og batteridrevet STIHL plæneklippere. Du kan endda også få nogle STIHL plæneklippere der er eldrevet.

Fordele ved en batteri plæneklipper

En batteridrevet plæneklipper er det rigtige valg, hvis du ønsker en lydsvag plæneklipper. Dette kan være en fordel i for eksempel villahaven eller i sommerhuset, så du ikke generer dine naboer. Det vil de sikkert sætte pris på. En lydsvag plæneklipper giver dig flere muligheder, du kan for eksempel bedre slå græs tidligere om morgenen, eller senere på aftenen.

Blandt vores sortiment af batteridrevne plæneklippere finder du forskellige slags. Der findes STIHL plæneklippere der kører på STIHL AK batterisystem og på deres AP batterisystem. En plæneklipper med AK-system har en høj ydeevne og udholdenhed.

STIHL plæneklippere med AP-system er både kraftige, komfortable og fleksible. Derudover har de også lang levetid. Plæneklippere med dette system er gode til professionelt brug, da de er kraftige og udholdende. Derudover er de også støjsvage, så de er særligt velegnede til for eksempel kommunalt arbejde, hvor der er brug for så lidt støj som muligt.

Hvis du er på udkig efter en lidt billigere STIHL plæneklipper, så skal du vælge en med deres AK-system, da plæneklippere med AP-system er lidt dyrere.

STIHL AK-system:

RMA 235

Denne plæneklipper er en let batteridrevet plæneklipper, til billige penge. Den kan klare græsarealer på op til 300 m2. Det kan sættes i ECO-mode, som gør at batteriet har lidt længere driftstid. Denne er altså god til den lille have.

RMA 339 C

Denne plæneklipper har komfortstyr, som kan indstilles i højden. Hvis du slår ECO-mode til, så kan batteriet holde i længere tid.

STIHL plæneklipper med AP-system

RMA 2 RPV

Denne plæneklipper er let og manøvredygtig. Den har en klippebredde på 46 cm, og er god til mellemstore græsarealer. Du kan selv indstille arbejdshastigheden på plæneklipperen.

RMA 443 C

Denne plæneklipper kan bruges på græsarealer på op til 500 m2, hvis du slår ECO-mode til, kan den dog godt holde lidt længere. Den har en opsamler på 55 liter og komfortstyr.
Klippebredden på plæneklipperen er på 41 cm.

RMA 443 PC

Denne plæneklipper er højt ydende og har justerbart komfortstyr. Den kan sagtens klippe et græsareal på op til 500 m2, den har en klippebredde på 46 cm.

RMA 443 PV

Denne plæneklipper er god til mellemstore græsarealer, den har en klippebredde på 41 cm. Den har central klippehøjdeindstilling og sammenklappeligt komfortstyr. Derudover har den en 55 liter græsboks, som kan klappes sammen.

RMA 448 PC

Denne plæneklipper har stor ydeevne og fremdrift. Den kan nemt klare op til 500 m2 store græsarealer, men dens klippebredde på 46 cm. Den har derudover en græsopsamler på 55 liter.

RMA 448 PV

Denne plæneklipper er højt ydende og har en klippebredde på 46 cm, som gør at den er god til mellemstore græsarealer. Der medfølger en 55 liters græsboks.

RMA 765 V

Denne plæneklipper er en meget højt ydende og professionel plæneklipper. Den har en klippebredde på hele 63 cm. Det er den perfekte maskine til professionelt brug, da den også er støjsvag.

En STIHL græsslåmaskine hos Lading Maskinforretning

Hos Lading Maskinforretning er vi stolte forhandlere af STIHL produkter, inkl. STIHL plæneklippere. STIHL er kvalitetsmaskiner, som kan bruges af både private og erhverv. 

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at vælge din nye plæneklipper, eller andre havemaskiner. Besøg os i butikken eller kontakt os via mail eller telefon. 

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66