Tilbud!

Husqvarna R 214C inkl. klippebord Rider

Vi får flere i uge 19-20

Husqvarna R 214C er en effektiv frontklipper med 94 cm Combi-klippebord. Maskinen giver mulighed for førende BioClip® og bagudkast. Husqvarna R 214C Rider er særdeles egnet til hus- og landejere, som kræver en effektivt og brugervenlig maskine. Det frontmonterede klippebord og knækstyringen gør tilgængeligheden under græsklipningen fremragende og et godt overblik over arbejdsområdet. Maskinens automatiske knivkobling, de overskuelige betjeningselementer og ikke mindst, den pedalstyret hydrostatisk gearkasse gør arbejdet til en sand fornøjelse. Derudover kan klippebordet nemt vippes op i serviceposition, så det er nemt at rengøre efter græsslåningen. For ikke at glemme at denne maskine kan meget mere end blot at slå din græsplæne. Takket være tilbehør som f.eks. sneblad, anhænger, mosrive og spreder kan den vedligeholde din have året rundt.

Original price was: kr. 33.999,00.Current price is: kr. 24.499,00. inkl. moms

Varen er i restordre - forvent derfor længere leveringstid.

Husqvarna R 214C specifikationer:
Motorproducent: Husqvarna
Varenummer: 9705194-01
Motor: HS 413AE
Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal: 8.4 kW
Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal Revolutions per minute: 3000 o/min.
Klippebredde: 94 cm
Uklippet cirkel: 30 cm
Type klippebord: Combi
Klippeskjold materiale: Stål
Klippemetode: BioClip/Bagudkast
Klippehøjde, maks: 75 mm
Klippehøjde, min.: 25 mm
Tilkobling af knivene: Automatisk
Knive: 3 stk.
Gear: Reguleres via håndtag
Hastighed, min-maks max: 9 km/t
Vægt 244 kg
Mærke

Motor

Benzin

Husqvarna R 214C

Denne Husqvarna R 214C er ikke blot en havetraktor, som kan slå dit græs. En Husqvarna Rider kan anvendes til mange forskellige opgaver. Den kan udstyres med for eksempel en sneskovl til at rydde sneen, en børste til at feje eller en mosrive til at rive græsplænen. Det gør altså at du kan bruge din Husqvarna R 214C året rundt – til mange forskellige discipliner.

Husqvarna R 214C kan nemt rengøres, da klippebordet på maskinen kan vippes op, uden brugen af værktøj. Dette gør også, at man nemt at servicere maskinen, når tiden er inde til det. Når du er færdig med at rengøre klippebordet, vipper du det bare ned igen.

Husqvarna R 214C kan bruges under alle vejrforhold – den skal ikke startet med en choker. Den er udstyret med BioClip®, som klipper græsset i fine stykker, som komposterer og gøder plænen.

Indkøbskurv