Husqvarna motorsave

Motor

 • Motorsav Husqvarna 120 Mark II motorsav kr. 1.699,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna 130 motorsav kr. 2.199,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna 135 Mark II motorsav. kr. 2.399,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna 420 el motorsav kr. 2.299,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna 435 II motorsav kr. 4.099,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna 435E II motorsav kr. 4.499,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna 440 II motorsav kr. 4.599,00 inkl. moms Læs mere
 • Tilbud!
  Motorsav Husqvarna 445 II motorsav kr. 3.449,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Tilbud!
  Motorsav Husqvarna 445E II motorsav kr. 4.149,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna 450E motorsav kr. 5.599,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna 545 Mark II motorsav kr. 6.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna 545G II motorsav kr. 7.599,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna 550 XP Mark II motorsav kr. 7.799,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna 550XP G II motorsav kr. 8.399,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Motorsav Husqvarna T435 motorsav kr. 4.749,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna T525 motorsav kr. 4.799,00 inkl. moms Læs mere
 • Motorsav Husqvarna T540 XP motorsav kr. 6.699,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Køb din Husqvarna motorsav hos Lading Maskinforretning

Hos Lading Maskinforretning finder du et bredt sortiment at de populære Husqvarna motorsave. Vi forhandler både de mindre modeller, men også de helt store, som er velegnet til erhvervsmæssigt brug. Du kan altså finde lige præcis den Husqvarna motorsav, som bedst egner sig til dine behov og arbejdsopgaver. Når du køber en motorsav fra Husqvarna hos os, kan du være sikker på, at alt er som det skal være. Vi er nemlig autoriserede Husqvarna forhandlere. 

Når du laver havearbejde eller professionelt skovbrugsarbejde, så er det vigtigt at have udstyret i orden. En Husqvarna motorsav er både pålidelig og meget holdbar. Lige meget om du skal anvende motorsaven til lettere havearbejde eller avancerede træfældninger, så er en let håndtering vigtigt. Og dette får du med en Husqvarna motorsav. På alle motorsave fra Husqvarna er vægtbalancen i top, og så er de udstyret med sikkerhed så du ikke kommer til skade.

En Husqvarna motorsav tilbyder en ideel kombination af manøvrerbarhed, holdbarhed og skæreevne, som gør enhver opgave til en let udfordring i stedet.

Alle Husqvarnas motorsave er designet ud fra brugervenlighed, hvilket betyder stort fokus på manøvredygtighed og ergonomi, også i de små Husqvarna motorsave. Alle Husqvarna motorsave er konstrueret af robust og holdbare materialer. 

Stort udvalg af Husqvarna motorsave

Vores sortiment af Husqvarna motorsave spænder bredt, både i størrelse og prisklasse. De større motorsave kan sagtens anvendes til mere varierende opgaver. Det er derfor altid en god ide, at anskaffe sig en motorsav der er større, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse at anskaffe sig flere motorsave, som kan klare begrænset antal opgaver. Det kan du komme udenom ved at anskaffe dig en større motorsav som det første. Prisklassen er også varierende på Husqvarnas motorsave. Men kvalitet koster penge. Selv en billig Husqvarna motorsav kan du have i mange år, netop fordi kvaliteten og håndværket tillader det. Dog anbefaler vi, at man giver den et serviceeftersyn en gang imellem, for at sikre sig at motorsaven får en længere levetid. 

Køb din Husqvarna motorsav hos Lading Maskinforretning

Når du bestiller din nye motorsav hos os, så sørger vi for, at du får den bedste købsoplevelse. Det gør vi ved at teste din nye motorsav, så vi er sikre på, at den virker, som den skal. Selvom vi har testet motorsaven før vi sender den til dig, anbefaler vi, at du fylder olie og brændstof på den før du tager den i brug. Så er du sikker på, at saven ikke tager skade.

Har du købt en batteri motorsav, så er det vigtig at du giver den kædeolie, så kædesaven ikke tager skade. Vi anbefaler ligeledes, at du giver savkæden olie før du tager den i brug. Du kan læse i motorsav-manualen, hvordan du skal gøre.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige motorsav. Har du behov for hjælp til køb af motorsav så er du altid velkommen til at kontakte os her på webshoppen eller besøge os i butikken – Vi sørger for at give dig den bedste rådgivning og service. Køb motorsav hos Lading Maskinforretning. 

Indkøbskurv