Husqvarna havetraktor

Motor

  • Havetraktor Husqvarna TC 138L havetraktor kr. 20.499,00 inkl. moms Læs mere
  • Havetraktor Husqvarna TS 112 havetraktor kr. 17.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
  • Havetraktor Husqvarna TS 114 havetraktor kr. 23.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
  • Havetraktor Husqvarna TS 138L havetraktor kr. 15.499,00 inkl. moms Læs mere
  • Havetraktor Husqvarna TS 142L havetraktor kr. 19.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
  • Havetraktor Husqvarna TS 146TXD havetraktor kr. 36.799,00 inkl. moms Læs mere

Husqvarna havetraktor - en arbejdspartner i mange år!

Der kan være mange grunde til at anskaffe sig en ny græsslåmaskine. Man kan være flyttet til et hus med en større have, skal anvende græsslåmaskinen til erhverv eller noget helt tredje. Uanset hvad din grund til at skifte over til en nye græsslåmaskine, så står vi hos Lading Maskinforretning klar med en hjælpende hånd, så du får den rigtige græsslåmaskine, som passer til dine behov. Vi kan varmt anbefale en havetraktor, hvis du står og skal slå græs på en større græsplæne. Du kan derfor være sikker på, at vores udvalg af Husqvarna havetraktorer er noget for dig. Husqvarna er i dag manifesteret som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr og det er bestemt ikke ufortjent. Det er også især gældende for Husqvarnas serie af havetraktorer. 

Sikkerhed, komfort og effektiv er de karaktertræk du finder hos en Husqvarna havetraktor

En Husqvarna havetraktor er sikker at betjene idet den betjenes via pedaler, og du har dermed begge hænder fri til at styre. Dette er med til at øge både kontrol og komfort. Husqvarnas havetraktor håndterer alle former for plæner med tre specialudviklede klippesystemer – opsamling, bioklip og udkast. Den unikke styreteknologi giver dig en høj grad af manøvredygtighed. Det er dermed nemt at komme rundt om forhindringer med havetraktoren, og undgå uklippede områder. Der er fuld fokus på ergonomien under udviklingen af Husqvarnas havetraktor. Dette giver en behagelig oplevelse, når du anvender havetraktoren – fuld af komfort og løste arbejdsopgaver i haven. Vedligeholdelsen af en Husqvarna havetraktor er forholdsvis simpel idet knivene kan afmonteres og udskiftes uden brug af værktøj. De forstærkede og pulvermalede klippeborde giver traktoren forbedret holdbarhed og korrosionsbestandighed.

Tilpas din Husqvarna havetraktor til årstiderne

Uanset årstiderne kan du anvende din Husqvarna havetraktor. Du kan finde et bredt udvalg af tilbehør til Husqvarna havetraktorer, såsom anhængere, sneslynger, koste, river og meget andet. Har du noget ekstraudstyr i tankerne, som du gerne vil have sammen med din nye havetraktor, er du velkommen til at kontakte os for mere information, så vi kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte løsning til dine behov. Har du behov for reservedele, såsom knive til Husqvarna havetraktor, så hjælper vi også med det. 

Servicering af din nye havetraktor

Hos Lading Maskinforretning har vi et stort serviceværksted, hvor vi servicerer maskiner. Vores dygtige mekanikere har alle relevante Husqvarna uddannelser og kurser, så de kan servicerer eller reparere din havetraktor, når behovet er der. Om du så har brug for nyt olie til Husqvarna havetraktor eller få nye knive på, så hjælper dig dig. Da vi er et autoriserede Husqvarna værksted, går vi heller ikke på kant med garantien, så du kan tryk for serviceret din havetraktor hos os.

Indkøbskurv