Fræser

Pris

Mærke

Motor

Fræser

Har du en have, ved du også hvor stort et arbejde det er, at gøre jorden og bedene klar til afgrøder, urter og beplantning. Gravearbejdet i en have er noget af det tungeste havearbejde, og foregår det med redskaber som skovl og spade slider du hårdt på krop og fysik.

I forbindelse med disse større graveopgaver i haven, er en havefræser et fantastisk redskab, der letter dit arbejde, så du hurtigt får vendt jorden og gjort din jord klar til en ny sæsons afgrøder.

Lading Maskinforretning forhandler fremragende havefræser Husqvarna. Læs mere nedenfor.

Husqvarna jordfræser – en revolution inden for fræserteknologi

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere.

Inden for havefræser Husqvarna forhandles to forskellige modeltyper: en model med bagmonterede knive og en model med frontmonterede knive. Modellerne med bagmonterede knive er beregnet til brug i tætpakket jord og græsplæner. Fræsere med frontmonterede knive er velegnede til mindre landskabsarbejde som f.eks. klargøring af blomsterbede og stier i haven.

En havefræser Husqvarna giver dig sikkerhed, stabilitet og ergonomisk komfortabelt arbejde. Kontravægten giver et forøget tryk på de store hjul og giver perfekt balance. Skærmen, der er monteret foran knivene, leder affaldet væk fra dig.

Vejrforhold er ikke nogen hindring for en havefræser Husqvarna. Uanset vejr udfører fræseren arbejdet effektivt. Uanset hvilke type jord, du arbejder på, hård eller blød, er den kraftige motor udviklet til enhver jordkonsistens.

Lading Maskinforretning – din forhandler af havefræser Husqvarna

I Lading Maskinforretnings sortiment af havefræser Husqvarna, er du hurtigt igennem gravearbejdet. Med en havefræser Husqvarna får du bl.a.:

  • Markedets stærkeste motorer fra Honda og Briggs & Stratton
  • Kraftigt snekkegear
  • Fremragende manøvredygtighed
  • Stor ydeevne og holdbarhed
  • Justerbart og sammenklappeligt styr
  • Gearvælger ved håndtag + bakgear
  • Skjold til fræserknive

Er du i tvivl om hvilken havefræser Husqvarna, der passer til dit behov, eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66