Klippo_logo
Klippo_logo

Klippo så dagens lys i Malmö, Sverige i 1954 og er i dag regnet som producent af en af de bedste og stærkeste plæneklippere på markedet. En Klippo plæneklipper går tit og ofte i arv fra generation til generation, så Klippo plæneklipperens ydeevne er ikke til at komme udenom. I dag er Klippo ejet af Husqvarna, og selvom Husqvarna nu producerer plæneklippere med navnet Klippo, er der bestemt ikke mangel på Klippos dna.

Klippo plæneklipper

Når man snakker om plæneklippere er det ganske enkelt umuligt, at komme udenom Klippo. Klippo plæneklippere har gennem årene været med til at sætte standarten for plæneklippere.

Aluminiumsskjoldet på en Klippo sikrer maskinen mod rust og giver din plæneklipper Klippo en holdbarhed uden sidestykke. Kombineret med nøje udvalgte kvalitetsmotorer fra amerikanske Briggs & Stratton og japanske Honda, bliver det ikke meget bedre.

Klippo plæneklippere er udviklet til hårdt slid i haven, og med Klippo plæneklipperes robusthed og råstyrke i baghovedet, er det lige præcis det en Klippo plæneklipper leverer år efter år: det hårde arbejde og det perfekte klipperesultat. Kaster du et blik på udvalget af Klippo plæneklippere, får du hurtigt fornemmelsen af at Klippos produktlinje indeholder plæneklippere til ethvert behov og enhver have.

De revolutionerende Cross-Cut-knive på Klippo plæneklipper indeholder fire skær, der findeler græsset ved klipningen og giver en perfekt slået plæne. Denne type mulcherklipning giver samtidig automatisk naturlig gødning til plænen via det slåede græs, der trænger ned i plænen.

Klippo plæneklipper giver et perfekt klipperesultat via cylinderskæret, der effektivt klipper hvert enkelt græsstrå. Klippo er forhjulstrukket, hvilket gør den enormt nem at manøvrere.

Klippo er med hastige skridt på vej mod 70 års jubilæet, og står fortsat centralt på markedet som en førende udvikler af langtidsholdbare plæneklippere. Klippo lever op til det kendte slogan ”if it ain’t broke – don’t fix it” i og med at grundkernen i Klippo teknologien er den samme: Det rustfri aluminiumsskjold og de overdimensionerede hjul er fortsat grundelementet i en Klippo plæneklipper, og sikrer at du kan have fuld til tillid til Klippo – generation efter generation.

Siden 2007 har Klippo været ejet af en anden markant spiller, nemlig ”landsmanden” Husqvarna, hvis produkter Lading Maskinforretning også forhandler.

Efter Husqvarna overtog Klippo, har Husqvarna produceret plæneklippere og brugt det samme navn. Derfor vil du i disse plæneklippere finde nogle af de samme karaktertræk, som du vil finde i de ældre Klippo plæneklippere.

Stort udvalg af Klippo plæneklippere

Blandt vores store udvalg af plæneklippere på vores webshop, kan du finde alle vores Klippo plæneklippere. 

 

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66