Vintermaskiner

Pris

Mærke

Køb vintermaskiner hos Lading Maskinforretning

Når først vinteren gør sit indtog, så kan der hurtigt opstå problemer med glat føre, og f.eks. risiko for faldulykker og biluheld på isglatte veje. Vi kender alle sammen udfordringerne, når sneen og frosten rammer. Bilruderne iser til, vandrørene fryser, sneen tynger på taget og vinden piber med fygesne om tagudhænget. Man kigger ud ad det frosne køkkenvindue om morgenen, og har bestemt ikke lyst til at få snuden udenfor. De fleste har prøvet at miste fodfæstet på en isglat flisegang eller et isglat fortov. Islag og glatte arealer udenfor din bolig opstår hurtigt, når først frostvejr og eventuelt snefald indtræffer. Undgå skrammer, forstuvede ankler og en øm krop efter et fald på et isglat område. Med en saltspreder er du klædt godt på til vintermånedernes strabadser, og du kan med minimalt arbejde mindske risikoen for at snuble på din havegang, i indkørslen, på trappen eller på fortovet.

Vær forberedt på glat føre med saltspreder

En saltspreder er en fantastisk ”glatførebekæmper” at have ved hånden, når kulde og glat føre gør din færdsel problematisk. Hos Lading Maskinforretning forhandler vi walk behind saltspredere, som er nemme at betjene og manøvrere. I vores sortiment finder du bl.a. en praktisk og slidstærk saltspreder med luftgummihjul. Denne saltspreder er nem at manøvrere rundt i ethvert terræn, og har en lastningskapacitet på 22 liter og et spredningsområde på op til 3 meter. Direkte på saltsprederens håndtag kan du regulere mængden af salt der spredes og det justerbare håndtag gør at du kan tilpasse højden på saltspreder, så du altid har en perfekt arbejdsposition. Japanske Shindaiwa er et globalt og meget anerkendt brand inden for have- og parkmaskiner. Den første motorsav fra Shindaiwa ramte det japanske marked helt tilbage i 1955. Udover motorsave tæller Shindaiwas produktlinje bl.a. også hækkeklippere, løvblæsere, trimmere, buskryddere … og nogle af de bedste saltspredere på markedet. Lading Maskinforretning forhandler den lille og kompakte Shindaiwa RS41 saltspreder, der er ideel til privat brug på ens egen grund eller f.eks. til boligforeningen, der kun har behov for begrænset saltspredning. Shindaiwa RS41 saltspreder er praktisk med dens lave vægtkonstruktion (6,2 kg) og ergonomiske design, der er med til at lette arbejdsgangene og saltspredningen. Mængden af salt der spredes kan justeres efter behov. Det er ikke kun i vintermånederne at Shindaiwa RS41 er anvendelig. Om foråret kan denne saltspreder anvendes som gødningsspreder og til såning af græs og lignende.

Lading Maskinforretning – køb saltspreder på vores webshop eller butik

Det er både muligt at købe saltspreder hos Lading Maskinforretning online i webshop eller i vores fysiske butik i Tilst ved Aarhus. Ved køb over kr. 499,- i vores webshop får du gratis fragt på din bestilling. Vil du vide mere eller har du spørgsmål omkring saltspreder, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 86 94 84 66. Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]. Vi er altid klar med råd og vejledning.

Indkøbskurv