Jord og land

Hos Lading Maskinforretning forhandler vi et stort sortiment af maskiner til jord og land. I sortimentet finder du bl.a. fræser, løvblæser og saltspreder fra førende producenter som Husqvarna og STIHL.

Fræser

Blandt vores udvalg af fræser præsenterer vi Husqvarnas epokegørende teknologi med to forskellige modeltyper, en variant med bagmonterede knive (Husqvarna TR348. Motorproducent: Briggs & Stratton) og en med frontmonterede knive (Husqvarna T300RH. Motorproducent: Honda). En fræser med bagmonterede knive er ideel til anvendelse i græsplæner og arealer med tætpakket, hård jord, hvorimod en fræser med frontmonterede knive vil være det perfekte valg til dig, der har brug for en maskine, der håndterer arbejdet i forhold til klargøring af bede og stier i haver og parker. Begge disse fræsere er benzindrevne. Nedenfor kan du se et udpluk af de mange fordele, du vil opleve ved at købe en Husqvarna fræser:

 • Markedets stærkeste motorer fra Honda og Briggs & Stratton
 • Kraftigt snekkegear
 • Fremragende manøvredygtighed
 • Stor ydeevne og holdbarhed
 • Justerbart og sammenklappeligt styr
 • Gearvælger ved håndtag + bakgear
 • Skjold til fræserknive

Løvblæser

Står du og mangler en løvblæser til at fjerne efterårsbladene og det nedfaldne løv, så anbefaler Lading Maskinforretning en løvblæser fra Husqvarna eller STIHL – to af markedets absolutte topproducenter inden for løvblæsere. Lading Maskinforretning er officiel forhandler af både Husqvarna løvblæser og STIHL løvblæser. Uanset om du søger en håndholdt eller rygbåret løvblæser, så finder du begge varianter i vores sortiment fra Husqvarna og STIHL. Funktioner som blæsekapacitet og ergonomi er fremragende hos begge varianter. Hvad enten du foretrækker en eldrevet eller en benzindrevet løvblæser, så får du i begge tilfælde en løvblæser med stærk blæsekapacitet og høj ydeevne. Den største forskel er nok at de eldrevne løvblæsere er mere støjsvage end de benzindrevne modeller. Nedenfor ser du en række af de fordele, du får i enhver løvblæsermodel fra Husqvarna og STIHL:

 • Samlet og logisk placering af betjeningsgreb
 • Cruise control
 • Høj lufthastighed og blæsekapacitet
 • Nem manøvrering via det centrerede blæserrør
 • Tilpasning til blæs og sug – uden brug af værktøj

Saltspreder

En vinter med frost og snefald, vil medføre glat føre i f.eks. indkørsler, på havegange og på fortove. I sådanne situationer vil en saltspreder forhindre mange uheld og undgå at der opstår ”skøjtebane” på utilsigtede steder. Med en saltspreder er du klar til at bekæmpe det glatte føre – nemt og uden bruge en masse tid. En saltspreder er en fantastisk ”glatførebekæmper” at have ved hånden, når kulde og glat føre gør din færdsel problematisk. Lading Maskinforretning forhandler walk behind saltspredere, som er nemme at betjene og manøvrere. I vores sortiment finder du bl.a. en praktisk og slidstærk saltspreder med luftgummihjul. Denne saltspreder er nem at manøvrere rundt i ethvert terræn, og har en lastningskapacitet på 22 liter og et spredningsområde på op til 3 meter. Direkte på saltsprederens håndtag kan du regulere mængden af salt der spredes, og det justerbare håndtag gør at du kan tilpasse højden på saltspreder, så du altid har en perfekt arbejdsposition. Lading Maskinforretning forhandler den lille og kompakte Shindaiwa RS41 saltspreder, der er ideel til privat brug på ens egen grund eller f.eks. til boligforeningen, der kun har behov for begrænset saltspredning. Shindaiwa RS41 saltspreder er praktisk med dens lave vægtkonstruktion (6,2 kg) og ergonomiske design, der er med til at lette arbejdsgangene og saltspredningen. Mængden af salt der spredes kan justeres efter behov. Det er ikke kun i vintermånederne at Shindaiwa RS41 er anvendelig. Om foråret kan denne saltspreder anvendes som gødningsspreder og til såning af græs og lignende. Læs mere om de enkelte produkter i varekategorierne ovenfor.

Indkøbskurv