Kärcher_logo
Kärcher logo

Kärcher har siden virksomhedens grundlæggelse i 1935 leveret rengøringsteknologi af højeste kvalitet. Kärcher er grundlagt af den kreative ingeniør Alfred Kärcher, der hele tiden var drevet af at finde løsninger på tekniske problemer og udfordringer. Samtidig havde Alfred Kärcher altid sine medarbejderes interesser for øje.

Udvalgte produkter

 • Fejemaskiner Kärcher KM 70/20 C fejemaskine kr. 6.991,25 inkl. moms Læs mere
 • Højtryksrenser Kärcher HDS 7/16 C EU-I højtryksrenser kr. 22.499,00 inkl. moms Læs mere
 • Højtryksrenser Kärcher HDS 1000 BE hedvandsrenser kr. 67.489,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Højtryksrenser Kärcher HD 8/18-4 M plus højtryksrenser kr. 18.540,00 inkl. moms Læs mere

Kärcher - Rengøringsmaskiner i høj kvalitet

I dag er Kärcher en global leverandør, og verdens førende udbyder inden for rengøringsteknologi. Kärchers sortiment omfatter bl.a. højtryks- og ultra-højtryksrensere, støvsugere og damprensere, fejemaskiner og Kärcher gulvvasker, vaskeanlæg til køretøjer, rengøringsmidler, tørisblæsere, vandbehandlingsanlæg til både drikkevand og spildevand, vanddispensere, pumper og vandingssystemer til hjemmet og haven.

Med specifikke sortimenter til både private og erhverv kan du være sikker på at finde det produkt, som dækker dit behov.

Maskinerne til både private og erhverv udmærker sig ved at kombinere innovation, funktionalitet, brugervenlighed og design som understøtter funktionerne. Kärcher arbejder hele tiden med at optimere på deres løsninger, hvilket bliver anerkendt af priser og udmærkelser.

Ikke alene er Kärcher verdens førende udbyder, men det var også Kärcher, der opfandt og udviklede den første europæiske varmtvandshøjtryksrenser til professionel rengøring tilbage i 1950. 1984 blev et epokegørende år inden for rengøringsteknologi i og med at Kärcher her udviklede den første bærbare højtryksrenser HD 555 til private husholdninger.

I løbet af de sidste femogtredive år, har Kärcher videreudviklet og nyudviklet hele teknologien bag højtryksrensning hvilket har konsolideret deres position som en klar nummer 1 på markedet.

Kärchers produkter sælges og distribueres i over 120 selskaber i 70 lande på verdensplan. Over 50.000 serviceafdelinger i hele verden sikrer løbende leveringer til kunder verden over.

Lading Maskinforretning har tilegnet sig eksklusiv specialistviden fra Kärchers udvikling og produktportefølje, og vi er selvfølgelig klar til at videreformidle vores viden til dig for at målrette de korrekte informationer og produkter til vores kunders behov.

Lading Maskinforretning – officiel forhandler af Kärcher

Gå på opdagelse i webshoppen eller kom forbi vores butik og se vores spændende udvalg af Kärcher-produkter. Hos Lading Maskinforretning finder du bl.a. Kärcher gulvvasker, Kärcher fliserenser, Kärcher højtryksrenser, Kärcher vinduesvasker, Kärcher tæpperenser, Kärcher støvsuger og Kärcher fejemaskine.

Fordele ved produkter fra Kärcher:
 • Miljøbeskyttelse
 • Brugervenlighed
 • Rengøringsevne
 • Manøvredygtighed
 • Stor kraft og ydelse
 • Mobilitet
 • Driftssikkerhed
 • Nem at servicere
 • Kompakt og nem at transportere og opbevare

Søger du yderligere informationer om et af vores Kärcher-produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 93 63 33 32 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også.

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66