Husqvarna Automower

Husqvarna Automower robotplæneklipper

Med Husqvarna Automower robotplæneklipper slipper du selv for at slå græsset i haven. Men en robotplæneklipper har flere fordele end det. Med en robotplæneklipper trives græs og mos stresses. Det sker fordi en robotplænekipper klipper græsset oftere og fra flere sider. Det gør at du minimerer risikoen for, at mosset kan nå at sætte sig. Det betyder derfor at en robotplæneklipper fra Husqvarna giver dig en flot have og et nemt vedligehold.

Med Husqvarna Automower robotplæneklippere får du en robotplæneklipper i bedste kvalitet. Husqvarna er et af de førende mærker inden for robotplæneklippere og de har styr på alle detaljerne, som kommer til udtryk i en stabil maskine der kan holde til de varierende vejrforhold vi oplever i Danmark.

Vi har de rigtige robotplæneklippere til dine behov

Når du skal finde en robotplæneklipper til din have, skal du overveje havens størrelse og terræn. Det er vigtigt at din robotplæneklipper er lavet til at kunne håndtere de antal kvadratmeter din have er på. Herudover skal du også se på hvilket terræn og hældninger der er i din have.

Husqvarna Automower er med deres store hjul lavet til at kunne klare de fleste ujævnheder i græsplænen og kan klare stigninger mellem 25% til 70%. 

Havens størrelse
Havens størrelse har stor betydning for valget af robotplæneklipper. Robotplæneklippere kvalificeres efter hvor stor en have de kan håndtere. Derfor skal du altid vælge en robotplæneklipper der kan håndtere din haves kvadratmetre eller mere, så du ikke risikerer at anskaffe dig en robot plæneklipper, som kun kan slå halvdelen af din græsplæne. Vi har gjort det nemt for dig, at vælge, hvilken robotplæneklipper der egner sig til den størrelse have, du har.

Haven med terræn
Hvis din have har hældninger, niveauforskelle eller ujævnheder i græsplænen vil det være en god ide at kigge på robotplæneklippere der egner sig til terræn. F.eks. er Husqvarna 435 robot ganske velegnet til terræn og stigninger på grund af robottens AWD-system og dens store hjul. Den kan derfor klare nogle af de mest udfordrende haver.

Flere Husqvarna robotplæneklippere er designet til at håndtere sværere terræn. Du finder dem ved at se om de kan håndtere de skråninger du har i din have.

Få masser af tilbehør til Husqvarna robot plæneklipper

Synes du at din robotplæneklipper godt måtte have mere personlighed, eller er knivene ikke skarpe nok? Så har vi måske noget, som kan hjælpe dig. Vi fører nemlig et bredt sortiment over diverse tilbehør og reservedele til Husqvarna Automowers. Du kan bl.a. købe en foliebelægning til din robotplæneklipper, så den får et mere personligt udtryk, du kan tilkøbe garage til robotplæneklipper, eller terrænkit så din robotplæneklipper kan klippe i terræn. Du kan finde alt tilbehør til robotplæneklippere her.

Husqvarna Automowers er meget støjsvage robotplæneklippere

Ligesom med almindelige plæneklippere er der forskel på hvor meget robotplæneklippere støjer. Robotplæneklippere støjer ikke lige så meget som almindelige plæneklippere, men mellem mærker og modeller kan der være en forskel i støjniveau. Dette er også tilfældet med Husqvarna robotplæneklippere, men Husqvarna har flere modeller der er særligt støjsvage.

Robotplæneklipperen der kører i alt slags vejr

Flere af Husqvarna Automowers robotplæneklippere er vandtætte. Det betyder at din robotplæneklipper kører hele sommeren og ikke venter på tørt vejr. Græsset kan vokse hurtigere i perioder med meget regn. Derfor vil en robotplæneklipper der ikke er vandtæt stå stille i de perioder hvor græsset vokser mest.

Hvordan en Husqvarna Automower virker

En Husqvarna robotplæneklipper er en batteridræven og selvkørende plæneklipper. Den kører inden for et angivet areal som du har kortlagt og vil selv køre i en docking station når den skal oplade sit genopladelige batteri. Derfor skal du ikke forholde dig meget til din robotplæneklipper når den først er sat op.

Med Automower Connect app kan du styre din robotplæneklipper fra din telefon. Med app’en kan du indstille tidsplaner og holde styr på hvor din robotplæneklipper befinder sig med GPS-sporing. Vær opmærksom på at du har en robotplæneklipper med GPS, for at tilkoble til Automower Connect app’en.

Køb din nye Husqvarna Automower robotplæneklipper hos Lading Maskinforretning

Ved dit Husqvarna Automower køb, tilbyder vi dig altid muligheden for, at vi kommer og installerer din nye robotplæneklipper for dig. Det kan være et avanceret stykke arbejde og installere en robotplæneklipper, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vores dygtige installatører har de rette uddannelser fra Husqvarna, så du sikre dig selv, at det hele kører som det skal, når du vælger at få din nye robotplæneklipper installeret af vores dygtige installatører. Vores installatører kan installerer alle Husqvarna Automowers lige hvor du har behov for det.

Få robotplæneklipper service hos Lading Maskinforretning

Hos Lading Maskinforretning har vi en unik mulighed for dig, som anvender robotplæneklippere til græsslåningen. Vi har tre forskellige servicepakker, hvor vi bl.a. servicerer, rengøre og opdatere Automowers robotter. Du får også muligheden for, at vi opbevarer din robotplæneklipper om vinteren, så den står optimalt bevaret vinteren over, og så har du muligheden for, at vi kommer ud og henter den, samt bringe den tilbage til dig, når robotplæneklipperen skal tilbage på græsset. Du kan se de forskellige løsninger her.

Indkøbskurv