Husqvarna Rider

Motor

 • Frontklipper Husqvarna P 520D ekskl. klippebord PRO Rider kr. 142.799,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna P 520DX ekskl. klippebord Pro Rider kr. 174.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna P 524 ekskl. klippebord Pro Rider kr. 120.749,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna P 524EFI ekskl. klippebord Pro Rider kr. 131.249,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna P 524X EFI Rider kr. 144.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Frontklipper Husqvarna P 525D ekskl. klippebord PRO Rider kr. 167.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna P 525DX ekskl. klippebord Pro Rider kr. 204.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Frontklipper Husqvarna R 112C Rider kr. 26.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna R 112C5 Rider kr. 23.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna R 112iC Rider kr. 47.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna R 214C inkl. klippebord Rider kr. 34.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna R 214T Rider ekskl. klippebord kr. 29.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Husqvarna R 214TC Comfort Edition
 • Frontklipper Husqvarna R 214TC inkl. klippebord Rider kr. 31.499,00 inkl. moms Læs mere
 • Tilbud!
  Frontklipper Husqvarna R 216T AWD ekskl. klippebord kr. 40.949,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Frontklipper Husqvarna R 316TsX AWD ekskl. klippebord kr. 71.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Frontklipper Husqvarna R 316TX AWD ekskl. klippebord kr. 63.999,00 inkl. moms Læs mere
 • Husqvarna R 318X
  Frontklipper Husqvarna R 318X ekskl. klippebord kr. 46.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Frontklipper Husqvarna R 320X AWD ekskl. klippebord kr. 59.849,00 inkl. moms Læs mere
 • Husqvarna R 418TSX AWD
  Frontklipper Husqvarna R 418TSX AWD kr. 102.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Frontklipper Husqvarna RC 318T med opsamler kr. 64.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv
 • Frontklipper Husqvarna RC 320Ts AWD med opsamler kr. 83.999,00 inkl. moms Tilføj til kurv

Gør græsslåningen nemmere med en Husqvarna Rider

En Rider havetraktor er letgenkendelig med det frontmonterede klippeaggregat, sædet placeret centralt på maskinen og knækstyringen. Fordelen ved at anvende en frontklipper eller en Rider er, at du har utrolig let ved at manøvrerer rundt på græsplanen. Dette er især på grund af knækstyring, så maskinen har en mindre venderadius. Da sædet er placeret centralt på maskinen får du et bedre udsyn udover det græsareal du arbejder på. Det samme er gældende for klippebordets placering. At klippebordet sidder foran på maskinen, og ikke under, hjælper nemlig også med, at give dig et bedre udsyn. Dette er især vigtigt når du skal klippe rundt om eksempelvis træer eller høje kanter. Husqvarna Riders er derfor bygget med fokus på kontrol, komfort og effektivitet. 

Hvad der gør en Husqvarna Rider til en mulig kandidat i din søgen på en ny havetraktor, er fordi de er udstyret med BioClip. Det giver ikke bare et fremragende resultat med et professionelt finish, men det er også godt for din græsplæne. Husqvarna har udviklet deres Rides gennem årene, og i dag er de spækket med udstyr. Nogle af Husqvarnas Ridere er udstyret med Forlygte, så du kan arbejde med maskinen i mørke, hvis det er nødvendigt. Nogle af modellerne er også udstyret med for- og baglygter. så de kan anvendes til at klippe græs ude ved offentlige veje. Hvad der er standart for alle benzindrevne Riders er, at de har hydrostatisk gearkasse, BioClip og auto-choker. Men du kan få meget mere. Bl.a. kan du vælge nogle af Husqvarnas modeller med firehjulstræk. Disse Riders er rigtig effektive, hvis du har en have eller et græsareal med mange skråninger eller bakker. 

Kan man bruge en rider til andet end græs?

Det korte svar er ja. En Rider er ikke kun beregnet til at slå græs med. En Rider er i bund og grund en havetraktor, hvorfor du kan anvende den til arbejdsopgaver som eksempel snerydning, du kan spænde en trailer på den, et dozerblad, kantskærer, koste og saltspredere. Mulighederne er mange, og alle de muligheder kan du få glæde af med en Rider fra Husqvarna.

Husqvarna PRO Rider til de helt store arbejdsopgaver

Husqvarna fremstiller også Riders til professionel anvendelse. Disse frontklippere er noget større end de almindelige Husqvarna Rides og kan dermed klippe et større græsareal hurtigere. Det skyldes også maskinernes motor. Blandt vores udvalg af PRO Riders fra Husqvarna har alle, på nær P524EFI og P524, dieseldrevne motorer fra Kubota. Desuden er det standart for alle Husqvarna PRO Rider, at de er udstyret med servostyring, for nemmere og mere effektiv manøvrering, de har styrtbøjle, så du er ekstra beskyttet, de er AWD, hvilket betyder at de er firehjulstrukken, de har hydraulisk redskabsløftefunktion, så du ikke behøver at løfte redskaberne selv. Kort sagt så er de fyldt med udstyr, som vil gøre græsslåningen nemmere og mere effektiv.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller anvender en Husqvarna rider i privaten, har du også mulighed for at købe reservedele hos os. Vi kan skaffe alle de Husqvarna Rider reservedele du mangler eller kommer til at mangle til din maskine. Så står du og mangler nye knive til klippebordet eller noget helt andet, så kan vi skaffe reservedelene hjem til dig, så du kan komme ud og køre igen. Det samme er gældende med tilbehør. Vores udvalg af Husqvarna Rider tilbehør er ligeledes stort. Du kan blandt andet tilkøbe nye klippeborde, gårdrive og meget andet hos os. 

Få de bedste Husqvarna Rider tilbud hos Lading Maskinforretning

Hos Lading Maskinforretning har vi løbende tilbud på vores store udvalg af havemaskiner fra Husqvarna. Derfor kan du være heldig, at vi laver tilbud på nogle af Husqvarnas Ridere. Fordelen ved at handle med os er, at du får mange forskellige muligheder for, at samle din nye Husqvarna Rider, lige som du gerne vil have den. Da vi er officielle Husqvarna forhandlere kan vi sammensætte din nye græsslåmaskine som du gerne vil have den, så den passer til dine behov og arbejdsopgaver. Har du spørgsmål eller specielle behov kan du kontakte os på 93633332 eller på [email protected], så vi kan vejlede og rådgive, samt sammensætte din Husqvarna rider som du gerne vil have den.

Indkøbskurv