Din batteriguide til havemaskiner

Find ud af hvornår er det tid til et nyt

I takt med at foråret gør sit indtog, er det for manges vedkommende tid til at tage den batteridrevne havemaskine frem fra skuret og gå i krig med første del af forårets havearbejde. Græsplænen skal slås for første gang, der skal ryddes op og luges ukrudt i bedene, der skal beskæres og plantes nyt til forårssæsonen.

Man kan nemt overse vigtige elementer i processen med at gøre klar til havearbejde. Man tænker at man ikke mangler noget, og blot er klar til at gå i gang. Det kan være f.eks. være frustrerende at tage den batteridrevne havemaskine frem, og så opdage at batteriet er dødt. Det er der selvfølgelig råd for, men man vil alligevel ofte ærgre sig over at man ikke lige tog højde for at oplade batteriet på forhånd.  

Husqvarna og STIHL batterier – Ekstra levetid på batteriet til din batteridrevne maskine

Som officiel forhandler af Husqvarna- og STIHL-produkter, har vi hos Lading Maskinforretning stort kendskab til alt indenfor tilbehør til disse to producenters batteridrevne serier af maskiner, herunder batterier.

Fra Husqvarna og STIHLs batteridrevne produktsortiment kan vi bl.a. fremhæve batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, batteridrevet buskrydder, batteridrevet løvblæser samt allround motorsav med M-Tronic (M). Mangler du et batteri eller en batterioplader til et STIHL- eller Husqvarna-produkt, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

STIHL anvender udvalgte litiumceller til deres batteridrevne maskiner, som opfylder alle foreskrevne sikkerhedsstandarder. STIHLs batterier kan anvendes til flere forskellige maskiner med samme AS-, AK- og AP-system, mens STIHLs AI-linje er med indbygget batteri. STIHLs kraftfulde batterier kan genoplades helt op til 1200 gange uden at miste kraft!

Husqvarnas serie af batteridrevne maskiner er kendetegnet ved de kraftige Li-ion batterier. Når du anvender et batteridrevet Husqvarna-produkt, vil du opleve en særdeles støjsvag maskine, der minimum yder på samme niveau som benzin- eller eldrevne maskiner. En batteridrevet maskine er dermed også en fordel i et villakvarter, hvor du ikke vil forårsage de samme støjgener overfor dine naboer, som tilfældet er med en benzindrevet maskine. Husqvarnas batteridrevne maskiner er også i besiddelse af den innovative savETH funktion, der gør at du har mulighed for at spare på batteriet og dermed opnå længere driftstid pr. opladning. Alle batteridrevne Husqvarna-produkter er kompatible med den omfattende BLi-batteriserie, som vi naturligvis også forhandler hos Lading Maskinforretning.

Hvor længe holder et STIHL og Husqvarna batteri?

Driftstid og ydeevne med et opladet batteri i din Husqvarna- eller STIHL-maskine afhænger af det pågældende batteris kapacitet, hvilken type maskine der anvendes og hvor hårdt maskinen belastes under den enkelte arbejdsopgave.

Det er batterikapaciteten og batteriopladeren, der afgør hvor lang tid det tager at oplade et helt afladet batteri. Mange vælger med fordel at have to batterier at skifte med, så man altid har et fuldt opladet batteri ved hånden, og dermed undgår ubelejlige afbrydelser i arbejdet, hvis man kun har et batteri til maskinen, der før eller siden vil kræve opladning.

Lading Maskinforretning – alt i tilbehør til batteridrevne maskiner

I vores store udvalg af tilbehør til batteridrevne maskiner, finder du f.eks.:

  • Batterier til alle Husqvarna- og STIHL-serier
  • Rygbatteri
  • Batterioplader
  • Dobbeltkammeradapter
  • Bæltetaske med tilslutningsledning
  • Bæretaske til batteribælte
  • Batteritaske med sele
  • Batterirygsæk
Indkøbskurv