Hjelm

Pris

Mærke

Beskyt dig selv optimalt med en skovhjelm når du arbejder i have og skov
Når du arbejder med træfældning i skov og have, er det meget vigtigt, at du er godt beskyttet. Hos Lading Maskinforretning finder du et stærkt udvalg af skovhjelme fra både Husqvarna og STIHL. Uanset om hjelmen skal anvendes til privat eller professionel brug, så finder du en skovhjelm, der vil matche ethvert formål i vores shop.

Der er mange risici forbundet med skovarbejde. Derfor er det vigtigt at du bærer hjelm, da du kan komme frygteligt galt afsted, hvis der falder grene ned i hovedet på dig, når du er i gang med arbejdet. Disse hoved- og nakkeskader kan du heldigvis undgå, ved at bære en skovhjelm designet til formålet.

Her på siden finder du nogle gode hjelme til konkurrencedygtige priser fra de førende maskin- og udstyrsproducenter Husqvarna og STIHL. Ved at vælge en skovhjelm fra en af disse producenter, er du garanteret en skovhjelm, som kan være med til at minimere skader både ved nakke, hoved, øjne og ører. Alle hjelme i vores udvalg er udstyret med høreværn og visir, så du hverken får skader på dine øjne eller dine ører.

STIHL skovhjelme er også udstyret med visir og høreværn, men også en ekstra beskyttelse til nakke.
Få den gode lytteoplevelse med – vælg en skovhjelm med Bluetooth
Teknologien indenfor udstyr og sikkerhed flytter sig konstant fremad, og rigtig mange skovhjelme leveres i dag med integreret radio, så du kan nyde tidens hits til arbejdet. Flere af modellerne fra STIHL og Husqvarna leveres også med Bluetooth, så du nemt kan skabe forbindelse til din smartphone og lytte til din favoritmusik, podcasts eller lydbøger. Med en skovhjelm med Bluetooth optimerer du ikke alene din egen sikkerhed, men også komforten ved en god lytteoplevelse under arbejdet.
Lading Maskinforretning – det sikre valg inden for have-/parkmaskiner og sikkerhedsudstyr
Lading Maskinforretning er klar med rådgivning og hjælp, hvis du ønsker yderligere informationer om vores sortiment inden for skovhjelme. Uanset om skovhjelmen skal anvendes i erhvervsøjemed eller til privat brug, så vejleder vi dig gerne til det bedste valg for dig. Er du erhvervsdrivende og har brug for en tilpasset løsning på et større antal skovhjelme, så kontakt os gerne for et tilbud.

Indkøbskurv