Høreværn

Pris

Mærke

Beskyt dig selv mod støj med høreværn
Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af mange maskiner, som støjer og kan påvirke din hørelse på længere sigt. Derfor fører vi også et produktsortiment, som skal være med til at værne om din sikkerhed og dit helbred. Her finder du vores udvalg af høreværn fra både Husqvarna og STIHL.
Høreværn med radio og visir
Når man arbejder med maskiner der støjer meget, er det en fordel at anvende værnemidler såsom høreværn. Men det er også en god idé at bruge hjelm og visir, når man arbejder med bl.a. en motorsav. Dette skyldes at spåner, savsmuld og træsplinter kan springe op i dine øjne, og grene kan falde ned, hvis man er i færd med at beskære et træ. Er man uheldig at blive ramt af en større gren oveni hovedet, kan det medføre alvorlige skader. Derfor anbefaler vi, at når du arbejder med træfældning, at du bærer hjelm og visir.

Hvis du ønsker at lytte til FM radio mens du arbejder, kan du købe en Husqvarna functional hjelm med indbygget FM radio og visir. Her får du et høreværn med radio i den bedste kvalitet, og du er godt beskyttet mod alt fra faldende grene, øje- og høreskader. Som en ekstra bonus, kan du også du også høre radio mens du arbejder.
Vælg det rigtige høreværn
Afhængig af arbejdsopgavens type og omfang, er det ikke nødvendigvis ligegyldigt hvilken type høreværn du vælger. I mange henseender vil det være anbefalelsesværdigt og mest praktisk at anvende en skovhjelm, hvor både visir og høreværn er indbygget. På den måde har du ret beset tre punkter af dit sikkerhedsudstyr samlet i et produkt. På denne måde behøver du heller ikke at skulle bekymre dig om at lede efter et høreværn eller en ansigtsskærm, der har gemt sig i redskabsskuret eller firmabilen.

Lading Maskinforretning hjælper dig med at finde den optimale løsning inden for høreværn, der passer bedst til de arbejdsopgaver, hvor din hørelse kræver beskyttelse. Vores erfaring inden for branchen har givet os den nødvendige knowhow til at yde den bedste vejledning inden for både redskaber og korrekt sikkerhedsudstyr. Så uanset om du har brug for et høreværn med radio til privat brug eller måske en større ordre af høreværn til din virksomheds medarbejdere, så er vi klar til at sparre med dig og sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud.

Indkøbskurv