Visirer

Pris

Mærke

Beskyt dine øjne med visirer fra Husqvarna og STIHL
Hos Lading Maskinforretning fører vi et bredt sortiment af sikkerhedsudstyr og værnemidler til dig, som arbejder i haven, skoven eller bruger maskiner, som støjer meget.

Her finder du vores udvalg af visirer, som skal sikre dine øjne når du arbejder i haven og skoven. Vi har sikkert alle sammen prøvet at få noget i øjnene, og du kan sikkert erindre smerten eller irritationen ved dette. Det kan nemlig gå meget mere galt, når man arbejder med skov- og havemaskiner. Derfor er det vigtigt at du passer på dine øjne og dit ansigt. Det kan du nemt gøre med en ansigtsskærm eller et visir, som beskytter dine øjne og dit ansigt for træsplinter, savsmuld, småsten og alt det andet, som kan ende i dine øjne når du arbejder.

Se vores udvalg af Husqvarna visir og STIHL visir og ansigtsskærm her til fornuftige priser. Det er aldrig for dyrt at investere i din egen sikkerhed og velvære – også under arbejdet.
Skab de bedste arbejdsforhold med visir og ansigtsskærm
Husqvarna og STIHL er to af de førende producenter af motorsave og andre motoriserede redskaber, og udover at forhandle maskinerne fra disse topproducenter fører Lading Maskinforretning også et stort sortiment af sikkerhedstøj og udstyr fra Husqvarna og STIHL. I forbindelse med ansigtsskærm og visir til arbejdsbrug, har Husqvarna og STIHL sikret at du kan arbejde med og omgås deres maskiner med den største grad af sikkerhed.

Som nævnt er det altafgørende med øjenbeskyttelse under arbejdet med f.eks. en motorsav i og med at der under savning i træ vil kunne tilbagekastes splinter og spåner med høj fart fra træet, der kan gøre stor skade på øjne og ansigt, hvis uheldet er ude.

I de fleste tilfælde vil det, også økonomisk set, give mest mening at investere i en sikkerhedshjelm, der er udstyret med både visir / ansigtsskærm og høreværn. På den måde har du altid en kombihjelm, der er praktisk og behagelig at have på under arbejdet, og som giver dig optimal beskyttelse. Hvis du anvender en motorsav ofte, vil en sikkerhedshjelm med disse tre elementer være et must i dit redskabsskur.

Er du i tvivl om hvilken sikkerhedshjelm eller ansigtsskærm / visir, der egner sig bedst til dit behov, så vejleder og rådgiver vi dig gerne i vores butik eller via telefon. Vi sammensætter også gerne en løsning til dig, hvis du som virksomhed har brug for et større antal sikkerhedshjelme og/eller visir / ansigtsskærme.

Indkøbskurv