Batteridrevne beskæresakse fra Volpi

  • Beskæresakse Volpi KV150 Stangsaks batteri kr. 9.795,00 inkl. moms Læs mere
  • Beskæresakse Volpi KV310 beskærersaks batteri kr. 3.798,75 inkl. moms Læs mere

En beskæresaks på batteri

Når man skal arbejde med beskæring, er det altid en fordel at man har det rette værktøj. Det kan være med til at højne tempoet på arbejdsopgaven, og levere flottere resultater. Det har Volpi givet deres bud på, når det kommer til beskæresakse. Volpi Originale har nemlig produceret en serie af batteridrevne beskæresakse. En batteridrevet beskæresaks hjælper dig med at klippe flere og tykkere grene end, hvad en almindelig beskæresaks kan, uden besvær. Det eneste du skal gøre, er at sætte batteriet i saksen, trykke på aftrækkeren, og så klipper saksen. Meget intuitivt. 

En stangsaks udover det sædvanelige – KV150

Volpi Originale har produceret forskellige versioner af beskæresaksen. Du kan bland andet få en stangsaks på 1.5 meter, så det bliver muligt at klippe i højden, uden at du skal op og stå på en stige. Det højner også sikkerheden for brugeren, da du hverken risikerer at falde ned, eller komme galt afsted med beskæresaksen. KV150 er velegnet til professionel anvendelse, og vil levere tilfredsstillende resultater. Når du køber en KV150 får du en masse med oveni købet. Den er udstyret med en børsteløs motor og den drives af et Lithium-batteri, der sikrer en lang arbejdstid. Desuden kan batteriet oplades op til 600 gange uden at tabe kraft. Du kan læse mere om KV150 her.

Batteridrevne beskæresakse til de jordnære opgaver

Blandt Volpi Originales serie af batteridrevne beskæresakse finder du modellerne: KV310, KV380 og KV390. Et fællestræk for disse beskæresakse er, at de alle drives af batteri, og kan klippe grene uden problemer. De fås med et hylster til bæltet, så du altid har din beskæresaks lige ved hånden. Dette er især vigtigt, hvis du arbejder i højden. Så har du nemlig et sted at have saksen, så du kan bruge begge hænder, og dermed sørger for, at du ikke kommer galt afsted. Når du bestiller en beskæresaks fra Volpi, får du saksen i en Hard-box, som er fyldt med tilbehør. Du kommer ikke til at mangle noget.

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66