Batteridrevne Motorsave fra Volpi

Volpi batteri motorsave

Velegnet grensav

Når havearbejdet virkelig tager til, må man sommetider benytte det tunge skyts. Selvom Volpi har et fantastisk udvalg af batteridrevne beskærersakse, er det ikke det eneste Volpi fører i deres arsenal af haveredskaber. Du kan nemlig væbne dig selv med deres batteridrevne motorsave, som kan højne tempoet på dit næste beskæringsprojekt. 

Her får du altså en relativ lille og kompakt men yderst effektiv grensav, som er i stand til at tage selv de mest drilsomme grene.

Med denne handy mikro motorsav, kan du lette dit arbejde gevaldigt, når tykkere grene driller. Savene vejer ikke meget, som gør, at de er behaglige ar arbejde med, da du ikke bliver træt i hænderne efter en lang arbejdsdag. Savene har forskellige opladningstider, men ens for dem alle er, at de oplader hurtigt! Volpi save  kan anbefales på til privat og erhverv.

Håndsav til træfældning

Når du skal fælde små træer i haven, kan det godt være lidt voldsomt at anvende en motorsav. Derfor kan Volpis motorsave være et godt og nemt alternativ. Da de er mindre i størrelsen er de også meget mere sikre at anvende til små træer, da du har mere kontrol over saven. 

Indkøbskurv

ISEKI Vinter Kampagne

Ønsker du mere information?
Kontakt Søren Jensen på:
40 91 84 66