Din robotplæneklipper fortjener en god service – og et hotelophold

Det kan lyde fjollet, men det er altså rigtigt: Et all inclusive hotelophold er lige præcis det, både din robotplæneklipper og du har brug for.

Har du købt en robotplæneklipper til din have eller til din virksomhed, er der god grund til det. Du ved, at det er en tidsbesparende investering, der giver dig mere tid til andre gøremål, og måske var du ej heller specielt begejstret for selv at skulle udføre tjansen. Men du spørger sikkert dig selv:

”Hvornår skal min robotplæneklipper i vinterhi?”,

”Hvilket miljø er bedst for plæneklipperen?”

eller: ”Hvordan servicerer jeg den bedst – hvad skal jeg gøre og hvornår?”

Det overliggende spørgsmål bør dog være: ”Hvordan forsikrer jeg, at min robotplæneklipper bliver vedligeholdt bedst muligt?” Du kan læse meget mere om hvordan du skal servicere din robotplæneklipper her, men læs lige med her lidt endnu – vi forklarer nemlig, hvorfor du bør tage imod tilbuddet.

Guds gave til havemanden

En robotplæneklipper er Guds gave til havemanden – og til din have eller park. Der er utallige fordele, som ikke behøver at blive udpenslet, for du har jo allerede købt det skønne maskineri. Sammen med købet giver forhandleren typisk nogle gode råd og nogle instruktionsbøger, der forklarer dig, hvordan du bedst anvender og servicerer din splinternye investering. En undersøgelse fra Forbrugerstyrelsen viser dog, at 60% af danskerne ikke orker at læse elektronikmanualer. Nu er det ikke sikkert, at du er en af dem, men det kan alligevel være godt med en opfrisker. For din forhandler har utvivlsomt allerede givet dig gode råd og tilbud, der hjælper dig med din robotplæneklippers servicering. Og dem vil vi gerne minde dig om.

Men vi kender alle det der med, at vi tror, vi selv lige kan fikse det. Måske er det en internetforbindelse, der driller, måske er det vores telefons batteri, der hele tiden løber tørt, måske er det vores bils elektronik, der spiller os et puds.

Ofte må vi dog sande, at der er visse ting, vi bør overlade til de professionelle. Når din bil skal til syn eller service, går du til en ekspert – det bør du også gøre med din plæneklipper.

Plæneklippere med robotteknologi bliver klogere og klogere, dygtigere og dygtigere, og derfor bliver din robotplæneklipper til en investering, der er værd at værne om. Det er netop også derfor, du bliver udstyret med en masse information, når du køber din robotplæneklipper – men måske er det tid til at fordybe sig lidt mere.

Servicering og vinteropbevaring af din robotplæneklipper

Sådan giver du din robotplæneklipper den bedste service

Der kan være mange grunde til, at du har investeret i en robotplæneklipper. At overlade plæneklipningen til et stykke automatiseret maskineri er fx tidsbesparende og giver dig mulighed for at bruge tid på andre opgaver – eller måske kan du sætte fødderne op i stedet for at traske rundt i din have.

At overlade robotplæneklipperens servicering til andre er dermed endnu et skridt, der sørger for, at du ikke behøver at afsætte tid eller tilegne dig mere viden, når plæneklipperen skal serviceres eller i ly for vinteren. Samtidig er det jo åbenlyst vigtigt, at tingene gøres ordentligt i første omgang.

Det er vigtigt, at vi tager os godt af vores robotteknologiske plæneklippere: Det er en investering, og investeringer
fortjener, at vi vedligeholder dem. Vi ser selvfølgelig gerne, at vores investeringer har lange levetider – og det er vores egen opgave at sørge for, at der ikke kommer kæppe i hjulet.

Moderne teknologi er ikke ufejlbar, og det er så absolut muligt, at der kommer jord og vand ind i robotplæneklipperens såkaldte ’følsomme områder’. Det er ikke noget, vi kan undgå: Plæneklipperen befinder sig naturligvis i et fugtigt og beskidt miljø. Det bliver derfor anbefalet, at en robotplæneklipper skal til service én gang årligt, fordi den har behov for
regelmæssig rengøring og service. Husker du at sørge for den årlige service, vil du forlænge din plæneklippers levetid og ligeledes undgå udgifter, du ikke umiddelbart regner med.

En producent af robotplæneklippere gemmer på yderst dygtige serviceteknikere, der har en ekspertise uden lige, og de sørger for, at plæneklipperen bliver vedligeholdt korrekt. Et særligt godt tilbud får du fx herfra, og tilbuddet indebærer blandt andet dette:

Samtlige dele af robotplæneklipperen (dvs. også lade station og strømforsyning) bliver skilt fra hinanden og rengjort grundigt.
Sensorer, elektronik og knive bliver kontrolleret.
Softwaren bliver opdateret.
Plæneklipperens inderside bliver rengjort for græs og snavs – og det er meget vigtigt, for ellers kan der opstå problemer med maskinen.
Alle tætninger bliver tjekket, og der bliver dermed sørget for, at der ikke kommer vand i hverken maskinen eller processoren i den kommende sæson.
Plæneklipperens mekaniske dele bliver smurt med en vandtæt voksbelægning.

Som et ekstra aspekt i servicetilbuddet kan du overveje, om et all inclusive hotelophold ikke er en ret smart og
ansvarlig måde at ’opstalde’ din robotplæneklipper over vinteren.

Et all inclusive hotelophold, du desværre må gå glip af

Når vinteren melder sin ankomst, og frosten har indtaget vores plæner, er det tid til at vores plæneklippere går i vinterhi.

Som et led i at forlænge levetiden på robotplæneklipperen bliver vi anbefalet at opbevare både plæneklipperen og dens ladestation indendørs og i et tørt miljø, hvor temperaturen ikke når under frysepunktet. Kan du love, at temperaturen i fx din garage eller dit redskabsskur ikke når under frysepunktet?

I forbindelse med, at du indleverer din robotplæneklipper til service hos din forhandler, er det nærliggende, at du efterlader den – ikke til ensomhed, men til et hotelophold. På det all inclusive hotelophold bliver plæneklipperen forberedt på dens næste sæson, og den bliver opbevaret i et ideelt miljø (tørt og opvarmet), så den ruster ikke i løbet af vinterhiet. Foruden at spare plads derhjemme kan du også vælge, om du selv vil hente din robotplæneklipper, eller om du vil have den leveret. Så kan det ikke blive nemmere.

Dette hotelophold er desværre et, du må undvære. Men du kommer til at få gavn af det, når frosten aftager, og din robotplæneklipper atter kan indtage den (forhåbentligt) grønne plæne – nyligt serviceret og helt uden vinterstivhed.  

Se vores store udvalg af robotplæneklippere

Indkøbskurv