Bestil serviceeftersyn - eller få en fast serviceaftale

Når det kommer til have-/park maskiner og entreprenørmaskiner, er service et særdeles vigtigt element for at holde maskinernes ydeevne, funktionalitet, sikkerhed og drift i top i mange år.

Slækker man på serviceeftersynene, kan man hurtigt komme til at stå i en ærgerlig situation med en havareret maskine ved hånden, hvor en reparation – afhængig af skadens omfang – kan blive en potentielt dyr affære. I den optik er overholdte serviceeftersyn af maskinerne, på den lange bane, en både sikrere og billigere investering.

Det er som sagt bedre at forebygge end at helbrede.

Serviceeftersyn med kvalitet og effektivitet hos Lading Maskinforretning

Lading Maskinforretning er eksperter inden for al service af de maskiner, vi forhandler. Som kunde hos Lading Maskinforretning skal du have nem adgang til en serviceaftale, som du føler dig tryg ved. Vi udfører serviceeftersyn på vores værksted i True ved Tilst nær Aarhus, og efter aftale kører vores serviceteam desuden ud til kunder for at foretage serviceeftersyn af maskiner.

For at få den bedst mulige effekt ud af have-/park- og entreprenørmaskiner, er servicering af maskinerne altafgørende. Lading Maskinforretning kender vigtigheden af service, og vægter af samme grund kvalitet og effektivitet i vores serviceeftersyn højt. Maskiner til professionelt brug kræver hurtig reparation i tilfælde af havari, motorstop eller andre maskinelle problemer. Lading Maskinforretning servicerer et stort antal danske kommuner og adskillige private virksomheder.

Maskinservice_Lading_Maskinforretning

Hvis uheldet er ude, er hjælpen lige ved hånden

Uanset om der er tale om almindelig vedligeholdelse, klargøring, fejlfinding eller reparation, så er vores serviceteam altid klar til at rykke ud med den nødvendige faglige specialviden og know-how i bagagen.

På virksomhedens kontor i True ved Tilst nær Aarhus sidder vore erfarne medarbejdere altid klar til at yde telefonisk support, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et serviceeftersyn. På vores døgnåbne vagttelefon (86 94 84 66) er hjælpen lige ved hånden, og du kan få svar på og assistance i forhold til alle aspekter af have-/park- og entreprenørmaskinbranchen samt alle serviceopgaver.

Book dit serviceeftersyn i dag hos Lading Maskinforretning – specialister i servicering og klargøring af have-/parkmaskiner samt entreprenørmaskiner. Husk at du også kan få en fast serviceaftale hos os med en række lukrative fordele. Ring eller skriv til os på [email protected] for at høre mere.

Har du brug for en ny maskine? Lad os hjælpe dig

Indkøbskurv