Guide til valg af plæneklipper

For haveejere er en god plæneklipper et must for at holde plænen veltrimmet og flot igennem hele græsslåningssæsonen. Står du overfor at skulle have din første plæneklipper eller skal den gamle udskiftes? Er du i tvivl hvad du skal kigge efter på det omfangsrige marked for plæneklippere? Så læs videre her, hvor vi giver dig en række tips og guidelines i jagten på den bedste plæneklipper.   

Hvilken plæneklipper skal jeg vælge?

Som med alle andre havemaskiner, handler dit valg af plæneklipper i bund og grund om dit behov og dine præferencer. Hvor stor er din have? Ønsker du en el plæneklipper eller en benzindrevet plæneklipper? Er der specifikke producenter, du foretrækker? Hvad er dit budget? Er en traditionel håndskubber rigeligt til dit brug?   

Lading Maskinforretning forhandler nogle af markedets bedste plæneklippere fra anerkendte producenter som Husqvarna, STIHL og Klippo

Plæneklipper fra Husqvarna

Lading Maskinforretning forhandler nogle af markedets bedste plæneklippere fra anerkendte producenter som Husqvarna, STIHL og Klippo. 

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktorer/plæneklippere. 

Inden for Husqvarna sortiment af walk behind plæneklipper kan bl.a. nævnes den benzindrevne firehjulstrukne LC 353AWD, den benzindrevne LB 246Pl samt de batteridrevne modeller LB 146i og LC 141IV

Plæneklipper fra STIHL

Tyske STIHL blev grundlagt i 1926, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. I over 90 år har STIHL haft et kraftigt fokus på udviklingen og revolutionerende teknik. Med levering og service i over 160 lande er STIHL i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden. 

Ligesom Husqvarna producerer STIHL både el plæneklippere og benzin plæneklippere, der alle er driftssikre, højtydende og brugervenlige. STIHL har samtidig udviklet nye systemer for at optimere den batteridrevne plæneklipper. STIHLs batteridrevne plæneklippermodeller har med andre ord aldrig været mere støjsvage eller nemmere at manøvrere rundt. Vi kan bl.a. nævne RMA 448 PC, der er en højtydende plæneklipper med masser af kraft og 55 liter stor græsopsamler og RMA 2 RP, der er en højtydende og pålidelig granuleringsplæneklipper, der findeler det slåede græs, så det indgår i plænen som naturlig gødning (batteri og oplader sælges separat).

Guide til valg af plæneklipper_Lading Maskinforretning

Plæneklipper fra Klippo

Klippo så dagens lys i Malmö, Sverige i 1954 og er i dag regnet som producent af en af de bedste og stærkeste plæneklippere på markedet. Dette ses i særdeles også ud fra at en Klippo-plæneklipper tit og ofte går i arv fra generation til generation. Aluminiumsskjoldet på en Klippo sikrer maskinen mod rust og giver din Klippo en holdbarhed uden sidestykke. Kombineret med nøje udvalgte kvalitetsmotorer fra amerikanske Briggs & Stratton og japanske Honda, bliver det ikke meget bedre. Siden 2007 har Klippo været ejet af en anden markant spiller, nemlig ”landsmanden” Husqvarna.

I familien af Klippo plæneklippere står den klassiske ”håndskubber” Klippo free cylinderklipper fortsat som et monument og bevis på uforgængeligheden og holdbarheden i Klippos produktlinje af plæneklippere. Foruden ”håndskubber plæneklipperen” finder man hos Klippo en række højkvalitets benzin plæneklippere herunder mulcherklipperen Klippo Comet S, bioklipperen Klippo Excellent SH og den højproduktive bioklipper Klippo PRO 21 SH Classic.

Spørg Lading Maskinforretning til råds om motorsave

Når man søger efter en ny plæneklipper, er det en god ide at holde øjnene åbne efter de gode tilbud på plæneklippere. Der er ofte mange penge at spare i webshops og i butikker, når der kører tilbudskampagner på plæneklippere. 

Plæneklipper service er vigtigt for at holde maskinernes ydeevne, funktionalitet, sikkerhed og drift i top til arbejdsopgaverne. 

Lading Maskinforretning udfører al service af de maskiner, vi forhandler. Som kunde hos Lading Maskinforretning skal du have nem adgang til en serviceaftale, som du føler dig tryg ved. Vi udfører serviceeftersyn på vores værksted i True ved Tilst nær Aarhus, og efter aftale kører vores serviceteam desuden ud til kunder for at foretage serviceeftersyn af maskiner. 

Uanset om der er tale om almindelig vedligeholdelse, klargøring, fejlfinding eller reparation, så er vores serviceteam altid klar til at rykke ud med den nødvendige faglige specialviden og know-how i bagagen. Skal vi klare service af din plæneklipper?

Vil du vide mere eller har du spørgsmål vedrørende plæneklippere, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 86 94 84 66. Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]

Vi er altid klar med råd og vejledning.

Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,- i vores webshop. Du er også velkommen i vores fysiske butik.

Se vores udvalg af plæneklippere

Indkøbskurv