Plæneklipper

Pris

Mærke

Motor

Skal din nye græsslåmaskine være en plæneklipper?

Er din gamle plæneklipper ved at være udtjent, eller har du lige fået have og skal ud og have din første plæneklipper? Uanset hvilket behov du står med, så har Lading Maskinforretning et bredt og varieret udvalg af walk-behind plæneklippere. Vi har helt sikkert også en plæneklipper, der vil være perfekt til at holde din græsplæne nyslået og indbydende. Lading Maskinforretning er officiel forhandler af de tre førende producenter af plæneklipper: Husqvarna, Klippo og STIHL.

Plæneklipper fra Husqvarna, Klippo, STIGA og STIHL – de sikre valg

Lading Maskinforretning forhandler markedets bedste walk-behind  plæneklippere fra Husqvarna, Klippo, STIGA og STIHL. Tre højt profilerede producenter, der kender til alle egenskaber i en god plæneklipper, der holder i mange år. Du kan finde almindelige forbrandnings plæneklippere, batteri plæneklipper, el plæneklipper samt tilbehør såsom plæneklipper batteri.

Husqvarna plæneklipper

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik og er i dag stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr. Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og havetraktor / plæneklipper. Husqvarna har gennem tiderne udviklet deres plæneklippere så de har flere forskellige funktioner. Du kan blandt vores store udvalg finde selvkørende plæneklipper, batteriplæneklipper, og almindelige walk-behind plæneklippere.

Inden for Husqvarna walk behind plæneklipper forhandler Lading Maskinforretning bl.a. den benzindrevne firehjulstrukne LC 353AWD, den benzindrevne LB 246Pl samt de batteridrevne modeller LB 146i og LC 141IV.

Klippo plæneklipper

Klippo så dagens lys i Malmö, Sverige i 1954 og er i dag ejet af Husqvarna. Klippo plæneklipper har været kendt for at være nogle pålidelige plæneklippere, og er tit og ofte går i arv fra generation til generation. Aluminiumsskjoldet på en Klippo sikrer maskinen mod rust og giver din Klippo en holdbarhed uden sidestykke. Kombineret med nøje udvalgte kvalitetsmotorer fra amerikanske Briggs & Stratton og japanske Honda, bliver “indholdet” i en Klippo ikke meget bedre.

Siden 2007 har Klippo været ejet af Husqvarna, som Lading Maskinforretning også forhandler. Det har haft stor betydning for produkterne, da plæneklipperne ser anderledes ud, men du finder mange detaljer fra de klippo plæneklippere du kender, i Husqvarnas nye Klippo plæneklippere. Læs mere om Klippo og se de mange nye modeller her.

STIHL plæneklipper

Tyske STIHL blev grundlagt i 1926, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. I over 90 år har STIHL haft et kraftigt fokus på udviklingen og revolutionerende teknik. Med levering og service i over 160 lande er STIHL i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden.

STIHL har udviklet nye systemer for at optimere den batteridrevne plæneklipper – STIHLs batteridrevne plæneklippermodeller har med andre ord aldrig været mere støjsvage eller nemmere at manøvrere rundt. Vi kan bl.a. nævne RMA 448 PC inkl. batteri og oplader, der er en højtydende plæneklipper med masser af kraft og 55 liter stor græsopsamler og RMA 2 RP, der er en højtydende og pålidelig granuleringsplæneklipper, der findeler det slåede græs, så det indgår i plænen som naturlig gødning (batteri og oplader sælges separat). Du kan også finde STIHLs RMA 443 PV akku plæneklipper, som også vil give dig tilfredsstillende resultater.

Batteri plæneklipper

Endnu en ting der er vigtig at fremhæve, er vores udvalg af batteri plæneklippere. Med en batteri plæneklipper får du en plæneklipper, der fungerer som en helt almindelig plæneklipper, dog med betydelige ændringer og fordele. Blandt de mange fordele, er nogle af de vigtigste at fremhæve, at en batteri plæneklipper er støjsvag, miljøvenlig og så kan du kombinerer plæneklipperens batteri med andre batteridrevende maskiner fra samme producent. Fordi en batteri plæneklipper ikke har en forbrandingsmotor er den nem at starte, uden at du skal stå og rive i startsnoren. Der er også en del færre rystelser, så dine arme ikke bliver øre efter længervarende brug. Du kan finde el plæneklipper og batteri plæneklipper fra Husqvarna og STIHL blandt vores store udvalg af plæneklippere.

Cylinderklipper

En græsslåmaskine til meget små græsarealer? Tjek – for vi forhandler nemlig håndskubber cylinderklippere blandt vores udvalg. Men en cylinderklipper behøver du hverken batteri eller brændstof. Du skal blot skubbe græsslåmaskinen henover græsset, og så vil cylinderklingen klare resten. Vi ved godt at en cylinderklipper er ved at være gammelt teknologi, men man kan ikke argumentere imod at det stadig virker. Perfekt egnet til små haver.

Lading Maskinforretning – officiel forhandler af Husqvarna-, Klippo- og STIHL-plæneklippere

Lading Maskinforretning forhandler et stort udvalg af plæneklippere fra Husqvarna, Klippo og STIHL til alle typer haver, græsplæner og arealer.

• Funktionalitet og ergonomi i top • Selvkørende plæneklipper • Plæneklippere med elstart • Formstøbte klippeskjold • Et-grebsklippehøjdejustering • Husqvarna-modeller: Briggs & Stratton DOV motor med ReadyStart uden primer • Husqvarna-modeller: AFTech™ er et unikt design, hvor klippeskjold, knive og udkaster producerer optimal luftstrøm • Klippo: Enkelt manøvrering med forhjulstræk • Klippo: Fantastisk græsslåning med Cross-Cut-knive • Klippo: Kvalitetsmotorer fra Honda og Briggs & Stratton

Uanset hvilken plæneklipper du køber hos Lading Maskinforretning, gennemgår vi maskinen og tester den for at sikre os at alt er som det skal være inden du får den.

Køber du en plæneklipper med en forbrændingsmotor, anbefaler vi at du fylder det rette brændstof på den inden du starter den. Så er du nemlig fri for at noget går galt inden brug. 

Lading Maskinforretnings plæneklipper tilbud

Husk at holde øje med vores tilbudskategori, hvor vi ofte har nogle godt plæneklipper tilbud. Vi har altid mindst én plæneklipper på tilbud, som skifter fra måned til måned. Det kan være du er heldig at finde din drømmeplæneklipper på tilbud hos os. Se vores tilbudskategori lige her.

Er du i tvivl om hvilken plæneklipper, der passer til dit behov eller ønsker du yderligere info om et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 93 63 33 32 (telefontid mellem kl. 10-12 på hverdage). Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected].

Plæneklipperservice

Vi kender allesammen det, når ens plæneklipper begynder at drille. Hos Lading Maskinforretning har vi er stort serviceværksted, hvor du altid kan få lavet og serviceret din plæneklipper. Vores dygtige personale har relevante uddannelser og kurser, så du kan trygt aflevere din plæneklipper til et plæneklipperservice hos os. Vi er altid klar med kvalificerede råd og vejledning – og en fast serviceaftale klarer vi også hvis du skulle få behov for at få en reparation af plæneklipper.

Indkøbskurv