Guide til valg af kapsav

Værktøj og behov hænger uløseligt sammen. Nogle typer værktøj får du måske kun brug for en enkelt eller nogle få gange i løbet af mange år, og så er der sjældent grund til at gå ud og investere i disse typer værktøj. Måske har du et familiemedlem eller en ven med et veludstyret redskabsskur, som du kan låne det værktøj af, som du kun får brug for i sjældne tilfælde. 

For handymanden, der bruger mange timer på egne projekter, eller fagmanden, der anvender værktøjet i sit arbejde, skal værktøjet selvfølgelig være i orden og lige ved hånden.  

I dette indlæg guider vi dig i forhold til valg af den kapsav, der matcher de enkelte behov. Måske er du på udkig efter din første kapsav og mangler inspiration og idéer, eller også har du et indgående kendskab til brands og mærker af kapsave, og ved præcist hvad du går efter. 

Kapsav til batteri fra STIHL

Indenfor kategorien kapsav forhandler Lading Maskinforretning en af de førende producenter af kapsave, nemlig tyske STIHL

En kapsav er fremragende og helt uundværlig, når du f.eks. skal skære i træmaterialer og udføre mange ens og vinkellige snit. 

Søger du kvalitet og kraft i din kapsav, så anbefaler vi at du vælger en driftssikker kapsav fra STIHL.

STIHL batteridrevne kapsave er perfekte til både erhverv og privat anvendelse, og håndterer nemt både indendørs og udendørs skæreopgaver. 

Hvordan vælger jeg den rigtige kapsav?

Står du overfor at skulle købe en ny kapsav, er regel nummer et naturligvis at undgå fejlkøb. Derfor er det en god idé at undersøge markedet for kapsave, f.eks. online i webshops, hvor du også ofte vil finde de gode tilbud på en kapsav. I samme ombæring vil du også kunne undersøge specifikationer og ydeevne på de enkelte kapsave, og dermed få en pejling på fordele og ulemper ved de enkelte modeller.

Inden du går i gang med at lede efter den perfekte kapsav til dit behov, kan det godt svare sig at stille sig selv spørgsmålet ”Hvad skal jeg bruge en kapsav til og hvor meget skal jeg bruge den?”   

Skal din kapsav anvendes i erhvervsmæssig eller professionel henseende, vil du efter alt at dømme skulle fokusere på en kraftig, større kapsav. Hvis du primært skal anvende din kapsav til private gør-det-selv-projekter, så vil en mindre kapsav højst sandsynligt være rigeligt til dit behov.

Guide til valg af kapsav_Lading Maskinforretning

Kapsavens anvendelse

En kapsav, eller en skæremaskine som den også kaldes nogle steder, er særdeles velegnet til en stor mængde save- og skæreopgaver. Kapsaven er ideel til både erhverv og private byggeprojekter, da kapsavens DNA er præcision. En kapsav kan håndtere snit i alle vinkler, hvilket er en stærk egenskab i henhold til at opnå ensartede og vinkellige snit. Når kapsaven er indstillet i den ønskede vinkel, klarer den for så vidt skærearbejdet selv.

Helt ned til millimeterpræcise tilskæringer af elementer, er en kapsav enormt pålidelig og effektiv.

Kig efter kapsav tilbud inden køb

En kapsav er ikke det billigste værktøj på markedet. Som tidligere nævnt, er det derfor også en god idé at undersøge markedet og kigge efter tilbud i webshops og ugentlige tilbudsaviser. Her vil du i mange tilfælde kunne gøre en god handel, hvis du gør forarbejdet. Måske vil du også kunne finde tests af kapsave online, der kan være en guideline til indsnævring af produktmængden, når du skal vælge din kapsav.
De større modeller af kapsave, der oftest er til professionel brug, ryger ofte op i et prisleje omkring 20.000 kroner eller mere. Men står du med et behov for en kapsav til privat brug, vil du nemt kunne finde en stærk model til langt mindre beløb.

Som eksempel kan vi nævne STIHL kapsav TSA 230, der har en vejledende pris fra producenten på kr. 3.795,- inkl. moms. Her er der tale om en driftssikker og smart batteridrevet kapsav, der med sine 3,9 kg er let at håndtere. Det smarte ved batteridrevne kapsave er at du ikke mister kraft, men i forhold til en benzin kapsav får en langt mere støjsvag maskine. Som ekstraudstyr fås vandtilslutning samt skærebegrænser med udsugning for optimal fjernelse af støv. Batteriet indgår i AP-systemet, hvorved både ladere og batterier passer til hele AP-sortimentet. Batteri og lader sælges separat.

Af det særdeles imponerende standardudstyr på denne STIHL model kan vi nævne:

  • Automatisk lås
  • Slidstærk og pålidelig EC-motor
  • Elektronisk bremse
  • Ergonomisk håndtag
  • Støbt magnesiumbeskyttelse
  • Vandtilslutning
  • Vedligeholdelsesfri motorteknologi

Spørg Lading Maskinforretning til råds om kapsav

Vil du vide mere eller har du spørgsmål vedrørende STIHL kapsave, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 86 94 84 66. Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected]

Vi er altid klar med råd og vejledning.

Husk at du får gratis fragt ved køb for over kr. 499,- i vores webshop. Du er også velkommen i vores fysiske butik i True ved Tilst nær Aarhus.

Se vores udvalg af kapsave

Indkøbskurv