Klippo Plæneklipper

Motor

Klippo Plæneklippere er blevet en del af Husqvarna familien

Klippo har siden lanceringen af deres plæneklippere i 1954 været et mærke kendt for kvalitet. I dag er Klippo en del af Husqvarna og findes i deres Husqvarna Klippo serie, som nu er orange i stedet for den kendte røde. Denne serie erstatter de kende model navne som Klippo Excellent og Klippo Pro 21, men det har heldigvis ikke påvirke kvaliteten – Kun farven.

Ønsker du en Klippo plæneklipper, men har undret dig over navnet behøver du ikke lede længere. I Husqvarna serien finder du samme kvalitet, brugervenlighed og komfort som du kender fra Klippo.

I samme stil som Klippo Excellent og Klippo Pro 21

Lige som Klippo har Husqvarna ydedygtige maskiner som kan bruges som komplementær klipper til traktorer, ZeroTurns og store robotplæneklippere. Den kendte Honda motor går igen i Husqvarna Klippo serien. Det samme gør bioklip funktion og det ergonomiske håndtag med indstillingsmuligheder.

Lading maskinforretning forhandler af Klippo plæneklippere fra Husqvarna

Siden 1. januar 2019 har Lading Maskinforretning været officiel Husqvarna forhandler. Herudover er vi også forholder af Klippo plæneklippere fra Husqvarna. Er du lokal for Aarhus omegnen betyder det at du kan handle lokalt i vores butik i Tilst. Er du ikke lokal kan du handle på vores webshop hvor vi yder en lige så god service.

Som autoriseret Husqvarna forhandler er vores personale yderst dygtige til at svarer på spørgsmål som kan hjælpe dig af sted med den helt rigtige maskine til dit behov. Herudover yder vi også service og reparationer af blandt andet Husqvarna produkter.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 93 63 33 32 (telefontid hverdage kl. 10:00-12:00) eller på mail [email protected].

Selvkørende Klippo plæneklipper

Flere af vores plæneklippere i Husqvarna Klippo serien er selvkørende. Du finder alle deres funktioner under deres beskrivelse.

Fordelen ved en selvkørende plæneklipper er at den selv trækker sin vægt og du skal dermed kun styre dens retning uden at skulle skubbe samtidig. Ved græsslåning af store arealer kan dette være en god investering da det kan være hårdt at slå græs på en varm sommerdag.

Klippo plæneklippere er generelt lettere maskiner, men det kan hårdt arbejde uden den selvkørende funktion hvis haven er stor nok.

Klippo plæneklipper benzin

Alle Husqvarna Klippo plæneklippere er med en Honda motor der kører på benzin. Med denne stærke benzinmotor er disse Klippo plæneklippere stærke maskiner med uovertruffen ydeevne og holdbarhed. Med en benzinmotor er det nemt at påfylde brændstof og forsætte græsslåningen uden at skulle vente på en opladning som man skal med batteribetjente maskiner.

Indkøbskurv