STIHL Rotobplæneklipper

STIHL Robotplæneklipper iMOW - Perfekt til dig som ønsker en hurtig robotplæneklipper

Hvis du ønsker en robotplæneklipper, som både er effektiv og ordner arbejdet i en rivende fart, så er STIHL iMOW en perfekt robotplæneklipper for dig. Der er mange fordele ved, at anskaffe sig en robotplæneklipper. En af fordelene er, at du ikke selv behøver at slå græsset for at få en perfekt græsplæne. Det klarer robotplæneklipperen for dig. STIHLs robotplæneklippere iMOW er velegnet på næsten alle typer græsplæner vi ser her i landet. De kan nemlig klare en hældning på op til 45%. Har du en græsplæne med mere hældning og ønsker en robotplæneklipper, er du mere end velkommen til at ringe til os. Så finder vi en løsning til dig. iMOW er konstrueret således, at de har et lavt støjniveau. Du behøver derfor ikke, at bekymre dig om klager fra naboer eller andre beboer i din hustand. 

Klipper græsset – også i regnvejr!

Med en STIHL iMOW robotplæneklippere får du en intelligent græsslåmaskine. Den kan f.eks. selv tilpasse hastigheden efter plænens hældning og plænens forhold. Hvis det begynder at regne, vender iMOW tilbage til ladestationen eller også vil den fortsætte med at slå græs, hvis du indstillet robotplæneklipperen til at gøre det. iMOWs underside er konstrueret til, at der ikke kommer til at sidde græsafklip fast, som påvirker robotplæneklipperen negativt. Dette er desuden også en gældende faktor for robottens lave støjniveau.

STIHL robotplæneklipper installation

Når du køber din nye STIHL robotplæneklipper, så skal den naturligvis også installeres. Men hvordan installerer man en robotplæneklipper? Det er faktisk ikke så svært, som man skulle tro. Når du har tilsluttet dockingstationen, afmærket med afgrænsningskabel og fastgjort kablet med tilhørende pløkker, skal du følge nogle enkle trin på iMOWs display, og så er du i mål med installationen.

Hvis du helst ikke vil rode dig ud i installationen selv, så kan du få hjælp til installationen hos en af vores mange dygtige installatører hos Lading Maskinforretning. De har masser af erfaringer med installationer, og de kan installere din nye robotplæneklipper præcis som du vil have det.

Ønsker du yderligere information vedrørende STIHL iMOW robotplæneklippere, er du velkommen til at kontakte Lading Maskinforretning på tlf. 55 54 87 50 (telefontid mellem kl. 08.00-15.00 alle hverdage). Vi har rigtig dygtige installatører hos Lading Maskinforretning, så vi har rig mulighed for, at komme og installere din nye STIHL iMOW robotplæneklipper for dig. Vi installerer robotplæneklippere på græsarealer og haver i en radius af 40 km fra vores butik i Tilst, men vi har mulighed for at lave særaftaler vedrørende installationer af robotplæneklippere. Du kan ringe på tlf. 55 54 87 50 for nærmere information vedrørende robotplæneklipper installation. Du har også mulighed for at skrive til os på [email protected], hvor der altid vil være mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

Indkøbskurv