Legetøjsmaskiner

Pris

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.

Legetøjsmaskiner gør havearbejdet sammen med børnene lidt sjovere

Findes der noget bedre end snurrende maskiner med masser af power og ”wrooooom”? Måske ser du, ligesom mange andre, hvert år frem til at du kan komme ud og smøre motorsaven, gå plæneklipperens klinge efter eller tjekke batteriet til hækkeklipperen. Og hvis du gør, har du måske også oplevet at dine børn er mindst lige så interesserede i de spændende maskiner, som du selv er. Dog kan glæden og spørgsmålene hos børnene hurtigt forstumme, når de finder ud af at de ikke får forlov til at hjælpe med at save bjælken over med motorsaven, slå græsplænen, beskære buskene med trimmeren eller blæse de visne kviste og blade væk med løvblæseren. Nok er alle disse maskiner spændende, det synes vi også, men det er bestemt ikke legetøj.

Og dog…!

For nu har en af verdens førende producenter af havemaskiner, Husqvarna, nemlig gjort deres omfattende maskinsortiment børnevenligt med en fantastisk linje af legetøjsmaskiner, der lever helt op til den kendte høje Husqvarna-kvalitet – blot i øjenhøjde med børnene, så de kan komme med i haven og tage del i havearbejdet.

Legetøjsmaskiner fra Husqvarna – dine børn vil elske dem!

Nu kan du aktivt inddrage børnene i havearbejdet, så de rigtigt føler at de hjælper til med det hårde slid. Med disse forrygende legetøjsmaskiner giver du dagene og havearbejdet en ekstra dimension, som dine børn helt sikkert vil få meget glæde ud af.

Husqvarnas fantastiske serie af legetøjsmaskiner er ikke blot tomme ”plastickasser”. Disse legetøjsmaskiner har meget autentisk motorlyd, og har bevægelige kæder, klinger og flere af dem har ovenikøbet lygter.

Inkluder dine børn i havearbejdet med legetøjsmaskiner, som både ligner og har meget autentisk motorlyd. De er geniale til at få dine børn til at føle at de hjælper til.

Husqvarnas unikke serie af legetøjsmaskiner med autentisk motorlyd og bevægelige dele omfatter nedenstående produkter, som du kan købe direkte i Lading Maskinforretnings webshop:

Husqvarna legetøjs Automower – robotplæneklipper
Husqvarna legetøjs løvblæser
Husqvarna legetøjshækkeklipper
Husqvarna legetøjsmotorsav 550XP
Husqvarna legetøjsmotorsav inkl. hjelm og handsker
Husqvarna legetøjsplæneklipper
Husqvarna legetøjstrimmer

Nu har du endelig muligheden for at gøre havearbejdet til en ægte leg sammen med børnene.

Indkøbskurv