Stiga

 • Stiga-Park-500-WX-rider

  STIGA Park 500 WX Rider u. klippeaggregat

 • STIGA-Park-500-rider

  STIGA Park 500 Rider u. klippeaggregat

 • Stiga-Park-416-P-frontklipper

  STIGA Park 416 PVM rider m. klippeaggregat

 • STIGA e-Ride S500_1

  STIGA e-Ride S500 havetraktor

 • 6886_Park_740_PWX_Stiga_15

  Stiga park pro 740

 • 6885_Park_540_PX_Stiga_15

  Stiga Park pro 540

Få en fantastisk græsslåmaskine fra STIGA

Når det kommer til vedligeholdelse af græsarealer i din have eller park, så kan du sagtens placere Stiga højt på din liste over producenter der kan levere maskiner til din vedligeholdelse. Stiga er nemlig en af de førende fabrikanter af bl.a. Rider havetraktorer, traditionelle havetraktorer, som du sikkert kender, plæneklippere og et generelt imponerende produktkatalog af elektrisk haveudstyr.

Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1934 af den unge og visionære Stig Hjelmquist. Siden grundlæggelsen af Stiga kan man roligt sige, at der er sket noget på udviklingsfronten. Stigas mest succesfulde produktlinje, som er havemaskiner, tog fart i midten i af 1950erne og fundamentet til Stigas nuværende position på markedet blev etableret i disse år.

STIGA har kombineret historie og innovation 

Nutidens Stiga har et bredt produktsortiment, som består af maskiner der drives på forskellige måder. Du har nemlig mulighed for at anskaffe batteridrevne maskiner, samt maskiner som bliver drevet af forbrændingsmotorer. Stiga e-ride er deres bud på en batterihavetraktor. Der er naturligvis en masse fordele ved batteridrevne maskiner. For det første larmer batteridrevne maskiner ikke ret meget. Du kan derfor sagtens anvende maskinerne uden brug af høreværn. For det andet slipper du også for et overvæld af vibrationer, som du normalt oplever ved maskiner, som anvender brændstof. Du slipper også for at indånde Co2 udledningen under arbejdet. Det gør arbejdet mere behageligt. Så der er masser af gode fordele ved at anskaffe sig batteridrevne maskiner til at udføre arbejdet.

Vi forhandler naturligvis også de traditionelle forbrændingsmaskiner fra Stiga. Blandt vores udvalg finder du Rider, som er frontmonteret havetraktorer, og walk-behind plæneklippere.

Lading Maskinforretning forhandler bl.a. Stiga Rider Park Pro-havetraktor, Stiga plæneklipper, Stiga havetraktor osv. Du kan se vores store udvalg af Stiga havemaskiner i vores showroom, og hvis du har brug for hjælp eller vejledning, står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med, at anskaffe den helt rigtige maskine til dig.

Hos Lading Maskinforretning gør vi det rigtig nemt for dig at købe de maskiner ind, som du har behov for. Du kan se vores store udvalg af have/park-maskiner på vores webshop. Har du yderligere spørgsmål til webshoppen er du velkommer til at sende en mail til Shop@ladingmf.dk eller ringe på 93 63 33 32, hvor du kan få besvaret alle dine eventuelle spørgsmål.

stiga