Hvilken type højtryksrenser bruger de professionelle?

Som erhvervsdrivende er det rette udstyr altafgørende – uanset branche. Hos Lading Maskinforretning er vi officiel forhandler af Kärcher, der er markedets førende producent inden for revolutionerende rengøringsteknologi. Rengøringsselskaber, detailhandel, byggebranchen, bilbranchen, landbrug, transport, etc., er blot nogle eksempler på brancher, som til hverdag har stor gavn af Kärchers produkter.

I nedenstående indlæg forsøger vi at afdække en række af de højtryksrensere / hedvandsrenser, som er mest velegnet til professionel brug, og inden for hvilke brancher de enkelte modeller vil give de bedste brugeroplevelser og bedste rengøringsresultater.  

Højtryksrenser_professionel_restaurationsbranchen

Højtryksrenser professionel til rengøringsbranchen

Det siger sig selv at effektive og højtydende rengøringsmaskiner er alfa og omega inden for rengøringsbranchen. Samtidig er bæredygtighed også en vigtig del af ligningen.

I henhold til rengøringsbranchen vil det navnlig være i forbindelse med rengøringsopgaver inden for områder som køkken- og restaurationsbranchen, at der typisk vil være behov for en højtryksrenser til professionelt brug. Rengøringsopgaver inden for disse køkken-/restaurationsbranchen kræver ekstra omhu og grundighed grundet de skærpede hygiejnekrav, og dermed får kravene til arbejdsudstyret også et ekstra nøk.

Står du og skal bruge en højtryksrenser / hedvandsrenser til rengøringsopgaver i køkken-/restaurationsbranchen kan vi anbefale: Kärcher HD 6/16-4 M Plus, Kärcher HD 7/10 CXE eller Kärcher HDS 7/16 C EU-I. Tre fantastiske hedvandsrenser, der effektivt, skånsomt og bæredygtigt sikrer at selv det mest genstridige snavs må give fortabt overfor disse eksklusive hedvandsrensere. Disse modeller er samtidig lette at manøvrere rundt med og transportere. Hold hygiejnen i top med en af Kärchers hedvandsrenser topmodeller til krævende rengøringsopgaver indenfor køkken- og restaurationsbranchen.

Det bedste valg af professionel højtryksrenser til detailhandel

Høje hygiejnekrav og renlighed er vigtigt hvis man vil gøre sig gældende inden for detailhandel. Rengøringen skal spille, hvis man vil gøre sig håb om at have glade kunder.

Der findes en stor variation og spændvidde i udvalget af rengøringsmaskiner til anvendelse i detailhandlen, men i dette indlæg holder vi fokus rettet mod højtryksrenser professionel. Til indgangs- og udgangspartier samt gangarealer, kan vi anbefale følgende højtryksrensermodeller: Kärcher HD 5/15 CX Plus og Kärcher HDS 5/12 C. Her er der tale om kompakte, lette og særdeles alsidige koldtvandsrensere, der sikrer perfekte rengøringsresultater.

Til ferskvare- og diskområder er Kärcher HD 8/18-4 M Plus et oplagt valg pga. højtryksrenserens høje grad af mobilitet, kraftfuldhed og brugerfleksibilitet.

Lagerområder og lagerfaciliteter i fødevaresektoren er ofte hårdt belastede i forhold til hyppig brug, passage, varelevering, etc. Derfor er hygiejne og rengøring selvsagt også essentiel i disse områder, hvor produkter, der skal ud til forbrugeren opbevares og transporteres. Til lagerfaciliteter og -områder er Kärcher HDS 10/20-4 M hedvandsrenser ekstremt effektiv grundet den patenterede dyseteknologi, de keramiske stempler, turboventilatoren og den øgede pumpeeffektivitet.

Højtryksrenser_professionel_byggebranchen

Den perfekte rengøringsløsning til bilbranchen

Rengøringsopgaver inden for bilbranchen kan ofte være forbundet med knofedt og hårdt arbejde – uanset om det er på værkstedet eller hos bilforhandleren. Heldigvis har Kärchers revolutionerende højtryksrensningsteknologi også en unik løsning til bilbranchens udfordringer i forbindelse med rengøring.  

Olie, fedtede pletter, smøring, bremsestøv, osv., er alt sammen en del af hverdagen på et værksted, og det kan kræve en sej rengøringsomgang at slippe af med denne type fedtede snavs. Der vil også tit være behov for at skulle rense motordele, og her er en varmtvandshøjtryksrenser helt ideel. Til værkstedsrengøring og rengøring af motordele mv., kan vi f.eks. anbefale Kärcher HD 5/15 CX Plus for dens høje grad af mobilitet og effektivitet samt den imponerende hedvandsrenser Kärcher HDS 10/20-4 M, der kommer enhver type genstridigt snavs til livs.

Effektive rengøringsløsninger til transportbranchen

Indenfor transportbranchen er eksempelvis lagerområder, lasteområder samt de store erhvervskøretøjer dagligt udsat for anvendelse og derved hober der sig også hurtigt skidt og snavs op, som kræver en effektiv løsning.

Til rengøring af læsserampen, der selvsagt er centrum for tiltrækning af skidt og snavs på dagligt basis, er Kärcher HD 8/18-4 M Plus velegnet i og med at du her får en professionel højtryksrenser der ikke alene er særdeles kraftfuld, men også nemt at manøvrere rundt i snævre vendinger.

En ren og flot flåde af erhvervskøretøjer er ikke alene en pryd for øjnene, men emmer også af komfort, overskud og giver et godt signal til de potentielle kunder, som hver dag ser din virksomheds logo på køretøjerne. Med en højtryksrenser til professionelt brug klarer du nemt rengøring af f.eks. chassis, hjulkasser og området mellem førerhus og påhængstrailer / anhænger. Med Kärcher HDS 10/20-4 M hedvandsrenser og Kärcher HDS 7/16 C EU-I hedvandsrenser klares disse rengøringsopgaver af erhvervskøretøjer effektivt, nemt og enkelt. Foruden disse hedvandsrenseres særdeles effektive rengøringsfunktioner, får du også en højtryksrenser professionel, som er både manøvredygtig og nem at betjene.

Se vores store udvalg af højtryksrensere

Indkøbskurv