Husqvarna

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik. Virksomheden har skiftet retning fra at producere rifler, til at producere havemaskiner, og er faktisk en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr den dag i dag. I dag kan du finde en omfattende produktlinje af bl.a. motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere, plæneklippere, havetraktorer og Rider fra Husqvarna.  

Husqvarna Automowers

Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af Husqvarnas mange produkter. Vi har bl.a. samlet et stort udvalg af Husqvarna Automowers robotplæneklippere, som er en af de mest pålidelige og effektive robotplæneklippere på markedet. Du får rigtig mange fordele ved at eje en robotplæneklipper fra Husqvarna. Du behøver for eksempel ikke selv at slå græsset, da din robotplæneklipper gør det for dig. Den støjer heller ikke, og har ikke behov for brændstof. Du kan se vores store udvalg her. Når du køber en Husqvarna robotplæneklipper hos os, har du muligheden for, at vi kommer ud og installerer den for dig. Vores dygtige installatører har relevante og aktuelle uddannelser fra Husqvarna, så du kan være sikker på, at din nye robotplæneklipper bliver installeret korrekt.

Husqvarna græsslåmaskiner

Hvis du stadig er lun på den klassiske måde at holde dit græs på, eller skal dække over et større græsareal, som en robotplæneklipper ikke kan dække, eller simpelthen har en græsplæne der enten er for lille eller for kompliceret til, at en robotplæneklipper kan klare opgaven, kan du med fordel anskaffe dig andre maskiner fra Husqvarnas sortiment. Vi fører et bredt sortiment bestående af skub-plæneklippere, havetraktor, og riders.

Med en traditionel skub-plæneklipper fra Husqvarna, får du en stensikker partner til, at holde dit græs på. Og fordelene er mange. For at nævne den mest åbenlyse fordel, så fylder en plæneklipper ikke ret meget. Du kan nemt pakke den sammen, og stille den i et eventuelt redskabsskur, hvis du har sådan et.

Hvis du har en større græsplæne, eller hvis du skal slå græs i en park eller på en fodboldbane, kan du med fordel anvende en havetraktor, rider eller en zero-turn fra Husqvarna. Hos Lading Maskinforretning vil du altid få den rette vejledning og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad dit behov er. Vores dygtige personale er altid behjælpelig med at lave den rette løsning til dig.

Alt i Husqvarna

Det er naturligvis ikke kun maskiner til græs Husqvarna kan finde ud af. Husqvarna producerer også et bredt sortiment af andre have/park-maskiner. Så hvis du står og mangler en motorsav, hækkeklipper, løvblæser, sikkerhedspåklædning eller tilbehør til de Husqvarna maskiner du allerede har, så kan du være sikker på du kan finde det på vores webshop eller i vores showroom, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Vores dygtige personale har relevant produktkenskab og diverse kurser og uddannelser udstedt af Husqvarna. Du kan derfor være sikker på, at vi ved, hvad vi snakker om.

 • Husqvarna Automower 415X

  Husqvarna Automower 415X

 • Husqvarna Automower 105

  Husqvarna Automower 105

 • Husqvarna Automower 305

  Husqvarna Automower 305

 • Husqvarna AM 310 Mark II.1

  Husqvarna Automower 310 Mark II