Husqvarna

Husqvarna blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1689, som en statsejet riffelfabrik, og er i dag stadfæstet som en af verdens førende producenter inden for skov-, park- og haveudstyr.

Fra Husqvarnas omfattende produktlinje kan bl.a. nævnes motorsave, kapmaskiner, robotplæneklippere og Rider plæneklippere.

Hos Lading Maskinforretning er vi forhandlere af Husqvarnas mange produkter. Vi har samlet et stort udvalg af robotplæneklippere, hvor vi forhandlere 100-, 200-, 300-, 400- og 500-serie. Du får mange fordele ved at eje en robotplæneklipper fra Husqvarna. Du behøver for eksempel ikke selv at slå græsset, da din robotplæneklipper gør det for dig. Den støjer heller ikke, og har ikke behov for brændstof. Du kan se vores store udvalg her.

Hvis du stadig er lun på den klassiske måde at holde dit græs på, eller skal dække over et stort areal, kan du med fordel anskaffe dig større maskiner fra Husqvarna. Vi forhandler nemlig også de store Rider maskiner: P 525DX Rider og R316T Rider.

Om du står og mangler en motorsav, hækkeklipper, løvblæser, sikkerhedspåklædning eller en masse reservedele så kan du være sikker på du kan finde det på vores hjemmeside eller i vores butik, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. 

Husqvarna - Lading Maskinforretning
  • Husqvarna Automower 105

  • Husqvarna Automower 305

  • Husqvarna Automower 310

  • Husqvarna Automower 315