STIHL

STIHL blev grundlagt i 1926 i Tyskland, hvor grundlægger Andreas Stihl designede og håndbyggede virksomhedens første motorsav. Knap 100 år efter er virksomheden STIHL vokset og har omkring 12.000 ansatte, hvoraf der er 400 designere, som er med til, at designe STIHL maskiner. STIHL har fokus på udviklingen kombineret med revolutionerende teknik, som er let at gennemskue i deres produktsortiment. STIHL har omkring 35.000 forhandlere på verdensplan, og har levering og service i over 160 lande. Det gør at STIHL i dag et af de førende topbrands inden for motorredskaber til have og park, og er samtidig det mest solgte motorsavsbrand i verden.

Her hos Lading Maskinforretning er vi bare én ud af de mange forhandlere, og vi fører naturligvis et stort udvalg af STIHL-produkter. Du kan bl.a. finde batteridrevne hækkeklippere, batteridrevet stangsav, lydsvag batteristanghækkeklipper, allround motorsav med M-Tronic (M), STIHL græstrimmer, STIHL buskrydder, samt batterier og andet tilbehør til batteridrevne maskiner.

STIHL-plæneklippere

STIHL har også et fantastisk produktsortiment indenfor græsslåning og vedligeholdelse. Med en plæneklipper fra STIHL får du en pålidelig græsslåmaskine, som giver din græsplæne nogle fine og tilfredsstillende resultater. Blandt STIHLs sortiment af græsslåmaskiner kan du finde skub-plæneklippere og STIHLs helt eget bud på robotplæneklipper – deres iMow robotplæneklipper.

STIHLs plæneklippere fås enten som batteriplæneklippere eller almindelige forbrændingsplæneklippere. Der er naturligvis en masse fordele med begge typer. Med en batteriplæneklipper fra STIHL, får du en effektiv og miljøvenlig plæneklipper. Du undgår at have brændstof stående i redskabsskuret, og en batteriplæneklipper larmer ikke nær så meget, som andre typer plæneklippere gør. Så hvis du kan lide at slå græs klokken 08.00 en lørdag morgen, så bliver du ikke upopulær blandt naboerne eller i egen husstand.

Går du efter en plæneklipper med en forbrændingsmotor, så kan STIHLs sortiment af plæneklippere også hjælpe dig. STIHL producerer stadig helt traditionelle plæneklippere, som anvender benzin. Fordelen ved at anvende sådan en plæneklipper er, at du ikke behøver at skifte batteri mens du er i gang med græsslåningen. Her kan du blive ved indtil der ikke er mere benzin på. Og løber du tør før du er færdig, så tager det ikke mange minutter før du er i gang igen.

Højtryksrenser fra STIHL

STIHLs produkter dækker over mange arbejdsopgaver. Eksempelvis kan du med en STIHL højtryksrenser holde dine fliser, havemøbler osv. fine og pæne henover sommeren. STIHLs højtryksrensere fås i forskellige størrelser, som dækker forskellige behov. Så hvis du anvender dem til privat brug eller erhvervsmæssigt, så dækker vi dig ind.

Hos Lading Maskinforretning gør vi det rigtig nemt for dig at købe de maskiner ind, som du har behov for fra STIHL. Du kan se vores store udvalg af have/park-maskiner på vores webshop. Har du yderligere spørgsmål til webshoppen eller de produkter vi forhandler herpå, så er du altid mere end velkommer til at sende en mail til Shop@ladingmf.dk eller ringe på 93 63 33 32, hvor du kan få besvaret alle dine eventuelle spørgsmål.

Stihl